بر اساس تحقیقاتی که توسط محققان در خصوص جو دوسر صورت گرفته است به این موضوع پی برده اند که خوردن جو دوسر در صبحانه باعث پیشگیری از بروز آرتروز می شود. در این مقاله از دکتر سلام به فواید خوردن جو دوسر در صبحانه پرداخته ایم. توصیه می کنیم که این مقاله را از دست ندهید و حتما آن را مطالعه کنید. با ما همراه شوید.
به گفته محققان، خوردن صبحانه سرشار از فیبر در بر دارنده جو دوسر و میوه و سبزیجات کافی در طول روز توان دارد از آنالیز استخوان ها پیشگیری نماید.
آرتروز نشانه تندرستی ضعیف استخوان هاست که عموما با افزایش سن بروز میکند. این مریضی در اصل بر مفاصل تاثیر گذاشته و اشخاص مبتلا به آن از درد و خشکی مفاصل رنج میبرند.
اما یافتههای جدید مطالعاتی نشان میدهد خوردن صبحانه سرشار از فیبر در بر دارنده جو دوسر و استفاده میوه و سبزیجات کافی در طول روز میتواند به محافظت انواع باکتریهای مفید روده که تاثیر مثبت بر بیماریهای مزمن التهاب مفاصل دارد، کمک کرده و از آنالیز استخوانها پیشگیری نماید.
یافتههای محققان دانشگاه فردریچ الکساندر آلمان نشان میدهد رژیم غذایی سالم سرشار از فیبر قادر به تغییر باکتریهای روده به گونهای هست که باعث تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه زیادتر بخصوص از نوع پروپیونات میشود.
اسیدهای چرب دارای زنجیره کوتاه برای بدن با اهمیت می باشند چراکه باعث تامین انرژی، تحریک حرکت روده و ایجاد تاثیر ضدالتهابی میشوند.
ماریو زائیس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما توانستیم نمایش دهیم که رژیم غذایی دوستدار باکتریها دارای تاثیر ضدالتهابی و علاوه بر این تاثیر مثبت بر تراکم استخوان هست.»
»محققان علاوه بر این اثبات کردند غلظت بالا اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، به عنوان مثال در مغز استخوان، که پروپیونات در آنجا باعث کاهش تعداد سلولهای خراب کردن کننده استخوان میشود، روند آنالیز استخوان را به نحو قابل ملاحظه ای کاهش میدهد.
منبع: میزان