پنیر یکی از جمله پر طرفدار ترین انواع فرآورده های لبنی به شمار می آید. مصرف این فرآورده به طور گسترده در تمام دنیا رواج یافته و هر فرهنگ و تمدنی با توجه به ویژگی های اقلیمی خود فرمولاسیون مختلفی را برای تهیه پنیر ابداع کرده اند. اما به تازگی محققان به نتایج جدیدی در رابطه با مصرف پنیر دست یافته اند. با دکتر سلام همراه باشید.
کارشناس طب سنتی استان گلستان گفت: خوردن پنیر در وعده صبحانه باعث کاهش فعالیتهای مغزی در افراد میشود.
محمد نصرتی صبح امروز اظهار کرد: خوردن پنیر در وعده صبحانه باعث کاهش فعالیتهای مغزی در افراد میشود و بهتر است در وعده صبحانه از مواد غذایی گرم استفاده کنیم.
وی در خصوص پرهیزات برخی مواد غذایی در وعده صبحانه تصریح کرد: یکی از عادتهای نادرستی که امروزه در خوردن وعده صبحانه مرسوم شده خوردن پنیر به عنوان وعده صبحانه است در واقع پنیر طبیعتی سرد و مرطوبی دارد و این طبیعت سرد و تر پنیر باعث جلوگیری از فعالیتهای مغز در افراد میشود.
کارشناس طب سنتی استان گلستان با اشاره به اینکه صبحانه مهمترین وعده غذایی است، ابراز کرد: خوردن صبحانه بسیار حائز اهمیت است و در وعده صبح بهتر است از مواد غذایی گرم استفاده کنیم.
نصرتی اظهار کرد: یکی از خصوصیات پنیر حضم بودن آن است که بعد از خوردن پنیر در وعده صبح مجددا بعد از چند ساعت احساس ضعف به ما دست خواهد داد و مجبور هستیم که یک میان وعده دیگر میل کنیم که خوردن این میان وعده باعث چاقی میشود.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از معایب خوردن پنیر این است که باعث جذب کلسیم از استخوان میشود و خوردن پنیر در صبحانه منجر به پوکی استخوان میشود.
کارشناس طب سنتی استان گلستان ابراز کرد: در فصل سرد حتما مردم در وعده صبحانه خود یک لیوان آب داغ میل کنند چون آب گرم اعصاب معده را ضعیف میکند مانند خوردن چای که در وعده صبح سبب میشود که اخلاطی که در معده وجود دارد پاکسازی شود و روده برای خوردن وعده صبحانه آماده شود.
نصرتی یادآور شد: در کتب علم سنتی خواص بیشماری برای خوردن چای داغ نوشته شده است افراد میتوانند در هنگام خوردن چای در صبحانه مقداری عسل در چای مخلوط و میل کنند.
منبع: فارس