تحقیقات تازه پژوهشگران نشان می دهد اشخاصی که کاهش وزن کم کالری داشتند که در آن از هر ماده غذایی به اندازه کم و اصولی خورده اند، زیانهای کمتری به سلامتی خود وارد کرده اند.تحقیقات نشان می دهند، لاغری های بسیار سریع که با استفاده نکردن برنج و نان صورت می گیرد می تواند بسیار مضر باشد و بر عکس نحوه لاغر شدن را کند میکند.برنامههای لاغری باید مخلوطی از رژیم غذایی متعادل، فعالیت ورزشی و اصلاح سبک زندگی باشد.
گفتنی است،بدن برای افزایش سوخت و ساز و سوزاندن کالری های اضافه به برنج و نان و مواد کربوهیدرات و نشاسته ای نیاز دارد و نرسیدن هر یک از آن ها به بدن موجب می شود تا بدن با سرعت کمتری کالری های خود را بسوزاند زیرا هیچ گونه انرژی اضافی در بدن برای آغاز سوخت و ساز وجود ندارد.
دانشمندان با انجام مطالعات و آرمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند افرادی که در رژیم غذایی خود حداقل یک وعده در روز مقدار مناسبی برنج و یا نان مصرف می کنند و با کاهش میزان قند مصرفی خود در میان وعده ها و سایر مواد غذایی می توانند راحت تر و با روند سریع تری به وزن ایده آل خود برسند، همچنین برنج و نان به دلیل دارا بودن ویتامینB می تواند باعث سوخت و ساز بیشتری شود.
منبع-http://www.yjc.ir