برنامه پنجم دکتر سلام

موضوع: رژیم غذایی در بیماری های قلبی

 

قسمت پنجم دکتر سلام | رژیم غذایی در بیماری های قلبی

 

متن کامل قسمت پنجم برنامه دکتر سلام:

 

 اکثر بیماران یا مردم از اطباء می پرسند چه چیز بخوریم که بیمار نشویم یا چه غذاهایی را مصرف بکنیم که حداقل به بیماری قلبی و عروقی که شایع است مبتلا نشویم؟

عامل مهمی که در تغذیه مردم دخالت دارد رژیم غذایی است و امروزه ثابت شده که اگر در رژیم غذایی مصرف سبزیجات زیاد به مقداری که دستگاه گوارش توان آن را داشته باشد و همچنین مصرف میوه‌جات و حبوبات وجود داشته باشد، مردم کمتر به بیماری‌های قلبی عروقی و حتی سرطان‌ها مبتلا می‌شود.

امروزه ثابت شده، پوست حبوبات محتوی فیبر زیادی است که از ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و سکته های قلبی جلوگیری می کنند.

همچنین در مورد مصرف گوشت نیز مصرف گوشت جانداران دریایی بسیار بهتر است و برای مصرف گوشت گوسفند هم نباید رنگ این گوشت خیلی قرمز باشد چرا که می‌تواند از خیلی از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری کند و در کنار این موارد باید از مصرف چربیهای جامد خودداری کرد.

البته ممکن است برای مردم این سوال پیش بیاید که برای یک صبحانه مفید باید چه مواردی را رعایت کردمصرف نان‌های فیبردار مانند نان گندم سیاه و نان جو سیاه همراه با مصرف گوجه فرنگی و خیار و خشکباری نظیر گردو و بادام می توانند غذای خوب و سالمی برای وعده غذایی صبحانه باشد.