وزارت بهداشت و درمان انگليس در زمینه افزایش تعداد افراد مبتلا به آنفولانزا در این هفته و رسیدن آمار مبتلایان به بالاترين حد ممکن نسبت به پنجاه سال گذشته هشدار داد.
این سازمان در انگليس، بیشتر نگران نوع مرگبار این بیماری است که با نام آنفولانزای استراليايی شناخته می شود. اين بیماری قبل از اين در کشور ايرلند، چند نفر را به کام مرگ فرستاده است. به تازگی هفده تن به بیماری سويه خطرناک اچ 3 ان2 (H3N2) دچار شده و در بيمارستان هاي انگليس در معرض خطر مرگ قرار گرفته اند تاکنون تعدا قربانيان ناشی از بیماری سويه از آنفولانزا، عنوان نشده است.
آنفولانزا حاوی دو گونه با نام های اي و بي می باشد که يکي از دسته نوع اي در انگليس، با اسم اچ3ان2 در این روزها رواج پیدا کرده است. اين سويه از انفولانزا، شبیه به سويه مشهور به استراليايي می باشد که از پارسال در انگليس رواج دارد. درد گلو، سرفه، درد سر، تب، درد عضلاني، خستگي، آبريزش از بيني و عطسه، از جمله علائم آنفولانزاي اچ3ان2 می باشند که شبیه به نشانگان انفولانزاي معمولي ولی با شدت بیشتر است که قادر است به سينه پهلو و عارضه های مرگبار دیگر منجر شود.
آنفلوانزاي سويه اچ3ان2 (H3N2) ، مشهور به استراليايي (Aussie flu) در کشور انگليس رواج پیدا کرده است و به ظاهر تنها دو منطقه از اين عارضه خطرناک در امان مانده اند..
رسانه ها در این کشور عنوان کردند بيمارستان هاي دولتي انگليس که غالبا در فصل زمستان بیماران زیادی دارند حالا با شيوع سويه جديد آنفلوانزا در اکثر مناطق کشور مواجه شده اند طوری که که تنها در بخش دورچستر (Dorchester) و لندن ، آماری از مبتلایان اعلام نشده است.
پس از رواج آنفولانزا که شدید ترین مورد در پنجاه سال گذشته در انگليس دیده شده است روزنامه دیلی میل در گزارشی اعلام کرده است که :
اکنون قسمت اورژانس بيمارستان هاي دولتي در این کشور، به شدت شلوغ شده است و تا امروز هزار و ششصد بيمار با علائم اين بيماري به بيمارستان ها رجوع کرده و هفده تن بستري شده اند ولی تخمین زده شده می شود که تعداد مبتلايان به مرور افزایش خواهد یافت.
خستگي، گلودرد، سرفه، تب، آبريزش از بيني و عطسه از علائم آنفولانزا به شمار می روند که غالبا 1 هفته به طول می انجامد.ولی در آنفلوانزای استراليايي، اين علائم با شدت بیشتر و مدت بیشتر خواهند بود.
آنفلوانزي استراليايي می تواند سينه پهلو و پیامدهای مرگبار آن را ایجاد کند. علمای کليسا در ايرلند شمالي از افرادی که در کليساها حضور پیدا میکنند در خواست کرده است که از دست دادن با هم پرهیز کنند تا خطر شیوع آنفولانزا را کم کنند.
آنفلوانزا هرسال 8000 نفر را در انگليس به کام مرگ می کشاند و برآورد می شود امسال تعداد قربانيان اين بيماري افزایش خواهند یافت. کارشناسان بهداشت رد این زمینه نگران هستند زیرا علاوه بر کشور فرانسه، در کشور انگليس هم شیوع آنفلوانزا دیده شده است. در کشور فرانسه تابحال 11500مبتلا پس از مبتلا شدن به آنفلوانزا در بیمارستان بستري شده وبالای سی نفر مرده اند.
انگليس حالا برای ابتلای مردم به انفولانزای استراليايی نگران است که تختهاي بيمارستاني در اين کشور هفده درصد بالاتراز حد نرمال پرشده اند. براساس دستوري که دیشب ارسال شد، اکثر عمل های جراحي غير ضروری در آخر این ماه بررسی می شوند تا سازمان ملي بهداشت ودرمان انگليس، به نام ان اچ اس، قادر باشد معضل این فصل از سال و عارضه های ناشي از شیوع آنفلوانزا مقابله کند. ان اچ اس بیان کرده است پنجاه و پنج هزار عمل جراحي غير ضروری را تا ماه فوريه به تعویق بیندازد تا تخت ها و کارکنان بيمارستاني بیشتری جهت ارائه خدمات به مبتلایان به انفولانزا و عمل های جراحي ضروري تر قرار بگیرند.
ديلي ميل چند روز پيش هشدار داد تعدادی از بيمارانی که در بخش هاي اورژانس بيمارستان هاي انگليس حضور یافته بودند تا ده ساعت در انتظار نشسته بودند تا يک پزشک آنان را ویزیت کند. دولت انگليس در شبکه هاي مجازی از مردم درخواست کرده تنها در موارد حاد بيماري به مراکز درمانی مراجعه کنند. تعدادی از کارشناسان بهداشت،حال و روز بيمارستان هاي دولتي انگليس را در وضعیت بحرانی نسبت به سی سال اخير و شبیه به وضعيت در کشورهاي جهان سوم عنوان کرده اند.
پروفسور هوربی در صحبتی ویژه با میل آنلاین گفته است: «به طور کلی H3N2 می تواند که کمی مزمن تر از H1N1 در سال ۲۰۰۹ باشد.»
علاوه بر این، بریتانیا به وسیله چندین سویه در معرض تهدید قرار گرفته است.غالبا یک زیرگونه، چه آنفلوآنزا A یا B، باعث افزایش قسمت اعظمی از عفونت ها می شود.