لاوادو همان عصاره کاکائو است که به دلیل غنی بودن آن از پلی فنول ، که باعث کاهش خطر ابتلا افراد به آلزایمر در بدن می شود بسیار مفید است
این تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر گیولیو ماریا، استاد مغز و اعصاب دانشکده پزشکی Icahn ، اظهار کردند: عصاره کاکائو که لاوادو نام دارد، میتواند موجب کاهش و یا جلوگیری از آسیب به مسیرهای عصبی در بیماران مبتلا به آلزایمر شود. این مطلب به این معنی است که از علائم آن، مانند زوال شناختی میتوان جلوگیری کرد.
به گفته این محققان، عصاره کاکائو به میزان حداقلی فرآوری شده است که به مقدار بالا در پلی فنولها (آنتی اکسیدانهای میوهها و سبزیجات) موجود است. تحقیقات قبلی نشان داده است رژیم غذایی غنی از پلی فنول میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.
بر اساس این گزارش، بیش از ۵ میلیون آمریکایی مبتلا به آلزایمر هستند و انتظار میرود در سال ۲۰۵۰ این رقم به ۱۶ میلیون نفر افزایش یابد.