جراحی پروتز سینه دکتر فراهانی

یکی از پر استفاده ترین جراحی های زیبایی، جراحی پروتز سینه می باشد. متقاضی این نوع جراحی بانوان می باشند. بانوانی که از سایز یا فرم سینه های خود ناراضی هستند و این مسئاله باعث شده اعتماد به نفس خود را از دست بدهند از این عمل استفاده می کنند.

بعضی از زنان سینه هایی دارند که کاملا رشد نکرده است یا بعد از حاملگی یا به دنبال تغییر وزن یا پیر شدن به میزان قابل توجهی اندازه و شکلش را از دست داده و تغییر کرده است. این جراحی باعث بازگشت اعتماد به نفس در آنها خواهد شد.

انواع پروتز سینه

پروتز های سالینی (آب نمکی)

این نوع از پروتز با سرم سالین که ترکیبی از آب نمک استریل شده می باشد پر شده است پروتز های سالینی دارای جدار سیلیکونی غیر قابل نفوذ می باشند و نسبت به پروتز های سیلیکونی سفت تر می باشند. پروتز های سالینی شکل طبیعی ندارند و افرادی خواستار این نوع از پروتز می باشند که می خواهند پس از جراحی پروتز سینه بافت سینه آن ها بیشتر از حد طبیعی و نرمال بزرگ و حجیم باشد در واقع این نوع از پروتز ها شکل و ظاهر سینه را مصنوعی می کنند. پروتز های سالینی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا( FDA ) می باشند و برای خانم های بالای 18 سال مورد استفاده قرار می گیرد.

پروتز های سالینی برای خانم هایی که بافت طبیعی سینه آن ها بسیار کوچک می باشد و لاغر می باشند مناسب نمی باشد. پروتز های سالینی نسبت به پروتز های سیلیکونی کم هزینه تر می باشند و برای قرار گیری در بافت سینه نیاز به برش کوچکتری دارند. در صورتی که پروتز های سالینی در اثر وارد شدن ضربه بسیار سنگین پاره شوند ترکیب داخل آن توسط بدن جذب می شود.

پروتز سینه دکتر فراهانی

پروتز های سیلیکونی

با ژل سلیکون پر شده اند و به بافت طبیعی سینه بسیار شبیه می باشند و برای افرادی که نمی خواهند پس از جراحی پروتز سینه بافت سینه آن ها بسیار حجیم شود مورد استفاده قرار می گیرد. پروتز های سیلیکونی نسبت به پروتز های آب نمکی گران تر می باشند.

در صورتی که پروتز های سیلیکونی برای قرار گیری در بافت سینه مورده استفاده قرار خواهد گرفت برش بزرگتری توسط جراح برای جای گذاری پروتز ایجاد خواهد شد.

پروتز های سیلیکونی به دو دسته گرد و قطره اشکی تقسیم می شوند در نوع گرد پروتز های سیلیکونی، پروتز تقریبا شکلی شبیه نیم کره دارد. درنوع قطره اشکی شکل و ظاهر پروتز شبیه خود سینه می باشد و برای افرادی که می خواهند سینه ای به شکل کاملا عادی داشته باشند مورد استفاده قرار می گیرد.

عوارض

دکتر فراهانی خاطر نشان کرد: هر عمل جراحی بدون شک عوارضی را با خود به همراه دارد. عوارض ناشی از این جراحی به 2 دسته تقسیم می شوند.

1- عوارضی که در همه جراحی ها وجود دارند. عوارضی همچون عفونت، خونریزی و عوارض ناشی از بیهوشی

2- عوارض اختصاصی در این عمل، ایجاد عفونت پروتز است. این عارضه به ویژه با درمان‌ های پیشگیرانه آنتی‌ بیوتیکی بسیار نادر است و احتمال ایجاد آن، بسیار کم می‌ باشد. عارضه دیگر ایجاد کپسول دور پروتز است. گاهی سیستم دفاعی بدن فرد در دراز مدت، پروتز را به عنوان یک جسم خارجی در نظر گرفته و به آن حمله می ‌کند. در این حالت کپسولی دور پروتز ایجاد می‌ شود و التهاب آن باعث کشش و کوچک شدن فضا و سفتی و تغییر شکل سینه می ‌شود.

اگرچه این حالت نیز قابل درمان به وسیله داروها یا جراحی دیگر است ولی این عارضه از مواردی است که آزار دهنده می ‌باشد. پیش ‌بینی این ‌که این حالت در کدام بیمار ایجاد می ‌شود بسیار مشکل است. (وجود کپسول به خودی خود یک موضوع طبیعی است اما منقبض‌ شدن آن باعث بروز این عارضه و بد شکلی سینه می ‌شود) امروزه با به کارگیری پروتز‌‌های جدید این عارضه کمتر دیده شده است.

مراقبت های بعد از عمل بزرگ کردن سینه و ریکاوری

جراح می تواند با شما درباره مدت زمان لازم برای بازگشت به حالت عادی فعالیت و کار پس از عمل جراحی صحبت کند. پس از عمل جراحی، به شما و پرستار دستورالعمل های لازم درباره مراقبت های پس از عمل جراحی داده می شود و این اطلاعات شامل موارد زیر است:

– خارج کردن آب سینه در صورت آب آوردن آن

– علائم معمول که ممکن است شما آنها را پس از عمل تجربه کنید.

– علائم بالقوه و احتمالی از عوارض پروتز سینه پس از عمل

– زمان ریکاوری بعد از عمل جراحی زیبایی بزرگ کردن سینه

شما باید توانایی راه رفتن بدون کمک را بلافاصله پس از عمل جراحی سینه داشته باشید. توجه داشته باشید که مهم است شما چند دقیقه در هر چند ساعت برای کاهش خطر ایجاد لخته خونی در ناحیه پا راه بروید.

همواره دنبال کردن همه توصیه های مراقبتی ارائه شده توسط جراح برای بیمار اهمیت زیاد دارد. این موضوع شامل راهنمایی های انجام شده برای پوشیدن لباس های تنگ، مراقبت درباره آب آوردن سینه، استفاده از آنتی بیوتیک در صورت تجویز و سطح و نوع فعالیت هایی است که بیمار می تواند به صورت بی خطر انجام دهد. جراح همچنین جزئیاتی را درباره علائم عادی بعد از عمل و علائم بالقوه مربوط به خطرات بزرگ کردن سینه در اختیار شما قرار می دهد. مهم است که شما بدانید مقدار زمان لازم برای ریکاوری پس از عمل بطور جدی بستگی به شرایط خاص بیماران دارد.

پروتز سینه دکتر فراهانی

دوران بهبود پروتز سینه

دکتر فراهانی در ادامه افزود: بعد از انجام عمل پروتز سینه 1 تا 2 هفته زمان نیاز است تا بیمار بهبودی خود را به دست بیاورد. پزشکان در این نوع جراحی از بخیه های جذبی استفاده می کنند و پس از عمل نیازی نیست بخیه ها کشیده شوند اما قسمت هایی که برش داده شده اند تا یک هفته نباید پانسمان آن ها را باز کرد.

بیمار باید تا چند هفته فعالیت خود را محدود کند و از انجام کارهای بدنی سنگین مانند ورزش خودداری کند. اکثر بانوان می‌توانند یک هفته پس از جراحی به سر کار بازگردند.

ورم بعد از پروتز سینه طبیعی است و حدود شش ماه پس از جراحی وجود دارد. با این حال نتیجه عمل تا حد زیادی پس از بهبود یافتن و جوش خوردن برش‌ها و فرونشستن بخش اعظم ورم مشخص است.