برای این بیماری ها آنتی بیوتیک بی اثر است

برخی عارضه ها با مصرف داروهای آنتی بیوتیکی درمان نخواهند شد. تنها با خوردن این قبیل داروها به بدنتان آسیب وارد می کنید و تاثیری بر رفع بیماری تان نخواهید گذاشت. در ادامه با انواع این عارضه ها آشنا خواهید شد.

مراقب باشید! همین قرص‌ها و کپسول‌های کوچکی که می‌خورید، می‌توانند نسل بشر را منقرض کنند.

محققان می‌گویند آنتی‌بیوتیک‌هایی که بی‌دلیل و به اشتباه مصرف می‌کنید، باکتری‌های مفید بدن‌تان را از بین می‌برند و احتمال آسیب‌پذیری‌تان را در مواجهه با باکتری‌های بد، بالا می‌برند. به همین دلیل، متخصصان تاکید می‌کنند که جز در شرایط ضروری و پس از مشورت با متخصصان، سراغ آنتی‌بیوتیک‌ ها نروید و اگر به مشکلاتی که در ادامه آورده‌ایم دچار شده‌اید، خیال مصرف این داروها را از سرتان بیرون کنید.

برای این بیماری ها آنتی بیوتیک بی اثر است

عفونت گوش

درد و التهاب گوش، در بزرگسالان و کودکان بالای دو سال (نه زیر دو سال!)، معمولا ناشی از عفونت‌های باکتریایی نیست. اگر این درد را احساس می‌کنید، دو تا سه روز برای مشاهده نشانه‌های دیگر بیماری صبر کنید. فراموش نکنید که عفونت‌های ویروسی، با مصرف آنتی‌بیوتیک بهبود پیدا نمی‌کنند و تنها در صورت طی‌شدن دوره بیماری و گذشت زمان، می‌توانید از عوارض آنها رها شوید.

اگزما

خارش، سرخی و التهاب پوست شما، با هیچ آنتی‌بیوتیکی آرام نخواهد شد. شما برای کم‌کردن عوارض ناشی از اگزما، به برخی از داروهای موضعی ضدحساسیت نیاز دارید. در صورتی که مشکلات پوستی شما با تب یا سرخی بیش از اندازه همراه نشده‌اند، بعید است که متخصصان برای درمان پوست آزرده‌تان، آنتی‌بیوتیک تجویز کنند.

 

سرخی چشم

درحالی‌که هنوز هم بسیاری از متخصصان، سرخی و زائده‌های اطراف چشم را با آنتی‎‌بیوتیک‌ها درمان می‌کنند، محققان می‌گویند قطره‌های آنتی‌بیوتیکی، به ندرت برای خلاص‌شدن از این مشکلات، ضروری هستند. به گفته آنها، عفونت‌های باکتریایی ناحیه چشم، اغلب با قرمزی شدید، ورم قابل‌توجه، ایجاد زخم و اختلالات بینایی همراه هستند و مشکلاتی مثل ماکولا را نمی‌توان با استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها درمان کرد.

سرفه

اکثرا انواع آنفلوآنزا، برونشیت و مشکلات تنفسی، به‌خاطر هجوم ویروس‌ها ایجاد می‌شوند و به همین دلیل، مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، هیچ کمکی به درمان آنها نمی‌کند. حتی اگر آنفلوآنزای شما با تب خفیف یا گلودرد همراه شده باشد، الزاما به مصرف آنتی‌بیوتیک نیازی نخواهید داشت و برای بهبود حال‌تان، باید کمی منتظر بمانید و دوره این بیماری را طی کنید. البته اگر سرفه‌های‌تان از 14 روز بیشتر طول کشید، حتما باید با یک متخصص برای بررسی علت ابتلا به آن مشورت کنید.

برای این بیماری ها آنتی بیوتیک بی اثر است

عفونت سینوس

عفونت‌های سینوسی که در این روزها سراغ شما می‌آیند، اغلب منشا ویروسی دارند و بعد از گذشت حدود 10 روز، بدون مصرف هیچ دارویی بهبود پیدا می‌کنند. در این شرایط، به جای مصرف آنتی‌بیوتیک‌های پرضرر، بهتر است ویتامین C بیشتری مصرف کنید و با خوردن زینک و پرهیز از قرارگرفتن در هوای سرد، مقاومت بدن‌تان را در برابر این بیماری، بیشتر کنید.

عفونت ادراری

حتی در صورت دچارشدن به عفونت ادراری هم بعید است که به مصرف آنتی‌بیوتیک نیاز داشته باشید. احساس سوزش در زمان ادرارکردن و میل مکرر و بی‌نتیجه به ادرار، از نشانه‌های ابتلا به این عفونت شایع هستند.
اما در اغلب موارد، به جای مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، با مصرف زیاد مایعات، خشک‌کردن بدن بعد از مراجعه به توالت و پرهیز از نگه‌داشتن ادرار، می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

هفته نامه آتیه نو