آیا مطمئن هستید که ظرف پلاستیکی شما از مواد سمی ساخته نشده باشد؟ مقاله “بقاء مدرن” درباره نحوه شناسایی انواع پلاستیک مناسب برای ذخیره و نگهداری مواد غذایی است که می تواند غذا و آب شما را بدون خطر اشباع ذخیره کند.
ابتدا چیزهای مهم: ظرف را برای جستجوی نشانه های بازیافت بررسی کنید. یک جای خوب برای شروع ، نگاه کردن به پایین یا ته ظرف است.
توجه داشته باشید که تعداد بازیافت در داخل آن نشانه ها می باشد. هنگامی که یکی از این ظرفها را خریداری کردید، آنرا با این لیست از پلاستیک هایی که برای “غذای امن” در نظر گرفته شده است، مطابقت دهید.
پلی اتیلن ترفتالات PETE 1#
(پلی اتیلن با چگالی بالا) HDPE 2# مطمئن باشید که هرکدام از ظرفهای HDPE 2# برای ذخیره غذای ایمن مجاز است.
(پلی اتیلن کم چگالی) LDPE 4#
(پلی پروپیلن) PP 5#
بطری های آب و بطری های نوشابه به طور ساده و آسان حاوی آن هستند. آنها به طور عمده از PETE 1# ساخته شده اند، یک نوع پلاستیک ایمن برای مواد غذایی. با این حال، در نظر داشته باشید که یک بطری معمولی آب / نوشابه یا آب میوه به معنای این است که پس از استفاده نیز به احتمال زیاد دوباره مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین پلاستیک های خاصی وجود دارد که باید مانند طاعون از آنها اجتناب شود. این انواع خطرناک پلاستیک، یا از مواد خطرناک و یا آلاینده های اشباع شده ساخته شده است که مواد مصرفی شما را فاسد می کند.
(پلی وینیل کلراید( PVC3 # که مشخص شده است که در طول تولید و سوزاندن، سرطان زا هستند.
(پلی استایرن) 6 PS # ممکن است سرطان زا باشد.
(پلی کربنات یا PC) PC7 # می تواند مواد شیمیایی سمی BPA (Bisphenol-A) را حل کند.
یک سطل معمولی پنج گالنی مواد غذایی شامل #2HDPE می باشد. اکثریت قریب به اتفاق این ظروف برای محافظت در مقابل نور که می تواند محتویات آنها را کاهش دهد، مات ساخته شده است.
آنها برچسب هایی را به عنوان درجه مواد غذایی، غذای ایمن یا برخی از اصطلاحات مشابه نشان می دهند و به همین ترتیب تبلیغ می شوند.
سایر شاخص هایی که سطل پلاستیکی مواد غذایی نشان می دهد عبارتند از: علامت فنجان و چنگال و برچسب های تأیید وزارت اداره کشاورزی، اداره غذا و داروی ایالات متحده و بنیاد ملی علوم می باشد. مخزن ذخیره آب استاندارد و بشکه آب نیز مانند سطل های مواد غذایی درجه بندی شده، از پلی اتیلن 2 HDPE# ساخته شده است.این ظروف آبی رنگ منحصر به فرد به عنوان ظروف ایمن برای غذا به بازار عرضه می شود.
اگر شما قصد خرید یک سطل پلاستیکی یا ظرفی را برای استفاده و ذخیره سازی مستقیم مواد غذایی دارید، قبل از اینکه آن را خریداری کنید مطمئن شوید که مواد به کاربرده شده در آن ایمن هستند.
1- اطمینان حاصل کنید که ظرف HDPE 2 # شما برای نگهداری غذا ایمن است.
همه سطل های مواد غذایی از HDPE 2# تشکیل شده است. اما همه سطل های پلی اتیلن با ضخامت بالا، امتیاز رتبه غذایی ایمن را به دست نیاورده اند. ظروف پلاستیکی با دو روش شکل می گیرد. یا از کمپرس هوای با فشار بالا استفاده می شود تا با دمیده شدن پلاستیک مذاب از داخل به آن شکل داده شود، یا پلاستیک مذاب بر روی قالب سخت ریخته می شود که پس از خنک شدن و سخت شدن، به آن شکل می دهد.
روش دوم نیاز به استفاده از عوامل انتشار قالب دارد. این ها مواد شیمیایی هستند که مواد دیگر را از چسبیدن به سطوح حفظ می کنند. عوامل انتشار قالب، استخراج پلاستیک تازه شکل گرفته را از قالب سخت، آسانتر می سازد.
بعضی از عوامل انتشار قالب ها بسیار سریعتر از همتایان خود کار می کنند. با این حال، این عوامل سریعتر می توانند در صورت تماس با غذا یا آب، برای سلامتی انسان سمی باشند. این احتمال وجود دارد که هر نوع سطل HDPE 2# که برای غذای سالم درجه بندی نشده باشد، از عوامل انتشار قالب سمی استفاده می کند. این به این معنی است که آنها متمایل به گازهای خروجی و اشباع مواد سمی هستند. هر ماده ای که داخل آنها ذخیره و نگهداری می شود، در معرض خطر آلودگی قرار دارد.
بهترین روش برای بررسی ایمنی یک ظرف پلاستیکی ساده ترین آن نیز هست. با تولید کننده یا تامین کننده آن تماس بگیرید و از آنها بپرسید که آیا محصول آنها برای نگهداری مواد غذایی ایمن است؟ مشروط به این که دارای وجدان کاری باشند.