استرس و اضطراب غالبا در بانوان بیشتر از آقایان مشاهده می شود. واکنش های احساسی در زنان بیشتر از مردان تاثیرگذار است واین امر باعث ایجاد عارضه های قلبی خطرناک در خانم ها می شود. برای پیشگیری از شدت یافتن استرس و اضطراب و بروز مشکلات قلبی و عروقی به هشدارهای متخصصین دقت کنید.
محققین به بررسی مهمترین علل ایجاد امراض قلبی و گرفتگی رگهای خونی دربانوان پرداختند.
آنها در تازه ترین تحقیقات خود دریافتند استرس دائمی و اضطراب تاثیر زیادی بر بروز سکته قلبی در خانم ها میگذارند و یافته های آنها نشان میدهند زنان 2 برابر نسبت به مردان به خاطر استرس دائمی و نگرانی با سکته قلبی مواجه میشوند.
پژوهشگران دانشگاه اِموری در تازه ترین یافته های خود متوجه شدند زنانی که در گذشته حمله قلبی را تجربه کرده اند بیشتر از مردان با سکته قلبی به خاطر استرس و مشکل در خون رسانی به بافت قلب مواجه میشوند.
در این بررسی که توسط نشریه انجمن قلب آمریکا منتشر شده است پژوهشگران توصیه کرده اند بانوان بعد از حمله قلبی احتیاج به رسیدگی بیشتری در مقایسه با مردان دارند و مشکلات روحی آنها آسیب زیادی به قلبشان وارد میکند.
کارشناسان معتقدند یکی از امراض شایع در خانم های سالمند افزایش فشارخون است که جزوی از علل ایجاد آن استرس، مشکلات عصبی و اضطراب زیاد است.
عارضه ایسکمی میوکارد به خاطر جریان نامنظم خون درون عضله قلب و تضعیف جریان خون در این عضو از بدن ایجاد می شودو موجب گرفتگی ناقص یا کامل عروق قلب میگردد.
کارشناسان به بانوان هشدار میدهند استرس خود را مدیریت کنند و به این منظور از مشاوره با متخصص، ورزش یوگا و مدیتیشن، برنامه غذایی سالم، فعالیت ورزشی، دوری از دخانیات،تنظیم فشارخون،مقابله با افسردگی، مشاهده فیلم و برنامه های شاد، سفر ، پرهیز از انجام فعالیت های پراسترس درمحل کار، پرهیز از جرو بحث با اطرافیان و آشنایان استفاده کنند تا در خطر ابتلا به امراض قلبی عروقی قرار نگیرند.
محققان دریافتند سطح استرس و فشار روی خانم ها نسبت به آقایان بیشتر است و این موجب میشود تا هنگام استرس و نگرانی دچارحالات عصبی مانند گریه، تهوع، استفراغ و حتی غَش کردن مواجه شوند.
علیرغم اینکه خانم ها فشارهای عصبی و استرسهایشان را ابراز میکنند، اما آمار زنان مبتلا به امراض قلبی عروقی در این افراد بیشتر از مردان است.
پژوهشگران به خانم ها هشدار میدهند علائم اولیه و هشدار دهنده ایست قلبی را که با درد گردن، درد قفسه سینه، اسپاسم عضلات گردن و فک، درد در ناحیه شانه و بازو، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، عرق کردن و احساس خستگی همراه است، دقت کنند و در نخستین زمان ویزیت متخصص و معاینههای درمانی را انجام دهند.
هرگونه کپی برداری با ذکر نام دکتر سلام و لینک دهی مستقیم مجاز است.