شاید برای شما جالب باشد که بدانید همیشه اضطراب و استرس آسیب زا و خطر آفرین نمی باشد و گاهی اوقات اضطراب باعث می شود حافظه کوتاه مدت انسان تقویت شود و وقایع را به یاد آورد.به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ محققان علوم پزشکي در دانشگاه واترلو در کانادا اعلام کردند اضطراب ممکن است به افراد کمک کند خيلي از خاطرات خود را به ياد آورند.
مطالعه محققان بر روي هشتاد دانشجو نشان داد سطوح قابل کنترل اضطراب، به افراد کمک مي کند جزئيات وقايع قبلي را به ياد آورند.
اين مطالعه همچنين نشان داد هنگامي که سطح اضطراب خيلي بالا مي رود يا به قدري پايين مي آيد که به حس هراس نزديک مي شود، ممکن است حافظه دچار تغييراتي شود.
دکتر ميرا فرناندز استاد بخش روان شناسي دانشگاه واترلو مي گويد افرادي که اضطراب بالايي دارند، بايد مراقب باشند.
سطوح معمول اضطراب، به حافظه کمک مي کند ولي هنگامي سطح اضطراب، خيلي بالا رود افراد به نقطه بحراني مي رسند که ممکن است حافظه آنها دچار اختلال شود.
مطالعه اين محققان بر روي 80 دانشجو نشان داد کساني که اضطراب بالايي دارند، حساسيت بالاتري به نفوذ برخي عوامل هيجان زا در حافظه خود نشان مي دهند.
در واقع اين افراد، قادر بودند جزئيات خاطرات قبلي خود را به خاطر آورند.
به گزارش پايگاه خبري يورک الرت در اينترنت، دانشمندان مي گويند اين مطالعه، مسير را براي يافتن راه حل هاي جديدي در به ياد آوردن خاطرات هموار مي کند.
اضطراب احساسي طبيعي در انسان هاست، که هرکسي در شرايطي از زندگي آن را تجربه مي کند.
خيلي از افراد زماني که در کار دچار مشکل شده، قبل از امتحان دادن و يا قبل از گرفتن تصميم هاي حساس عصبي و مضطرب مي شوند.
با اين حال افراد مبتلا به اختلالات اضطراب ترس غيرمنطقي و نگراني بيش از حد نسبت به شرايط روزمره دارند. اين احساسات باعث اختلال در زندگي روزمره شده، بسختي کنترل مي شوند و براي مدت طولاني باقي مي مانند. اضطراب ممکن است از کودکي در افراد ظاهر شده و تا بزرگسالي آنها ادامه يابد.
انواع مختلفي از اختلالات اضطراب وجود داشته که بعضي از آنها اختلال هراس و ترس، اختلال وسواس جبري، اختلال تنشزاي پس از رويداد، اختلال اضطراب اجتماعي، فوبيا و اختلال اضطراب فراگير يا منتشر مي باشند.
منبع/خبرگزاری ایران