سعی کنید این سوپ فوق العاده ویتامینی را درست کنید دستور این سوپ توسط کارشناس تغذیه ، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا آموزش داده شده است. این سوپ گیاهی نه تنها در فصل زمستان و هوای سرد باعث گرم شدن می شود بلکه پر از ویتامین است
مواد لازم:
• 2 فنجان چغندر مکعبی خرد شده
• 2 فنجان هویج مکعبی خرد شده
• 2 فنجان گوجه فرنگی مکعبی خرد شده
• 3 عدد فلفل سبز (اختیاری)
• 2 قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی (یا خمیر آلوچه و قره قروت)
• نمک
• 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (اختیاری)
• 1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
• 1 قاشق چایخوری پودر زیره
• 2 قاشق چایخوری روغن یا کره ذوب شده
ادویه
• 1/5 قاشق چایخوری دانه خردل
• 1/5قاشق چایخوری دانه زیره
• 2 عددفلفل قرمز خشک
• 4 حبه سیر له شده
• 4 عدد برگ کاری
روش:
1. مخلوط چغندر، هویج، گوجه فرنگی و فلفل سبز.
2. 2 قاشق چایخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید
3.چاشنی ها را اضافه کنید
4. پوره سبزیجات و ده فنجان آب را هم بریزید
5 اضافه کردن پودر فلفل، پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز، و خمیر تمبر هندی
6. هم بزنید و اجازه دهید 10-15 دقیقه بجوشد سپس گشنیز اضافه کنید (اختیاری)
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد