clear-soup
سعی کنید این سوپ  فوق العاده ویتامینی را درست کنید  دستور این سوپ توسط کارشناس تغذیه ، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا آموزش داده شده است. این سوپ گیاهی نه تنها  در فصل زمستان و هوای سرد باعث گرم شدن می شود بلکه پر از ویتامین است

مواد لازم:

  2 فنجان چغندر مکعبی خرد شده

  2 فنجان هویج  مکعبی خرد شده

2 فنجان گوجه فرنگی  مکعبی خرد شده

3  عدد فلفل سبز  (اختیاری)

2 قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی  (یا خمیر آلوچه و قره قروت)

نمک 

1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (اختیاری)

1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

1 قاشق چایخوری پودر زیره

2 قاشق چایخوری روغن یا کره ذوب شده

ادویه

1/5 قاشق چایخوری دانه خردل

1/5قاشق چایخوری دانه زیره

2  عددفلفل قرمز خشک

4 حبه سیر له شده 

4 عدد برگ کاری

روش:

1. مخلوط چغندر، هویج، گوجه فرنگی و فلفل سبز.

22 قاشق چایخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید

3.چاشنی ها را اضافه کنید
4پوره سبزیجات و ده فنجان آب را هم بریزید

5 اضافه کردن پودر فلفل، پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز،  و خمیر تمبر هندی

6. هم بزنید و اجازه دهید  10-15 دقیقه بجوشد سپس گشنیز اضافه کنید (اختیاری)

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد