3 عدد سفیده تخم مرغ و یک چهارم زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر کم چرب
نمک خیلی کم
فلفل سیاه خیلی کم
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
1/4 قاشق چای خوری دانه خردل
1/8 قاشق چای خوری زردچوبه
2 عددپیاز چه ریز خرد شده
4/1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده
4/1 فنجان فلفل دلمه ای درشت خرد شده
اسفناج درشت خرد شده ( اختیاری)
طرز تهیه
مرحله 1: در یک کاسه کوچک نمک، فلفل، تخم مرغ و شیر را مخلوط میکنیم .
مرحله 2: روغن را درتابه روی حرارت قرار داده دانه های خردل و زردچوبه را اضافه کرده 30 ثانیه هم زده تا دانه ها باز شود بعد از 30 ثانیه پیاز را رایخته تا نرم شود سپس گوجه فرنگی، فلفل و اسفناج را اریخته یک دقیقه می پریم
مرحله 3: مخلوط تخم مرغ را در ماهی تابه ریخته دو دقیقه دیگر بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد