مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند عواقب وخیمی به دنبال داشته باش دفع کلسیم از بدن ،افزایش وزن،بیماریهای قلبی و عروقی و..بهمین خاطر راهی برای کمتر شدن چربی ان برای بدن پیدا کرده ایم
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی میگوید: «مصرف پروتئین در وعدههای اصلی غذا به ما کمک میکند که در بین روز، کمتر احساس گرسنگی کنیم و به این ترتیب، بتوانیم تاحدی کنترل وزنمان را در دست داشته باشیم. یکی از نگرانیهایی که همواره درباره انواع پروتیئن وجود داشته و دارد، میزان چربی آمیخته شده با انواع پروتئینهای حیوانی است که خود میتواند عاملی برای افزایش وزن محسوب شود».
دکتر رضا راستمنش در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار پایگاه خبری سلامانه میافزاید: «یکی از راههای کاهش دریافت چربی بهواسطه مصرف منابع پروتئینی این است که برای تهیه گوشت چرخکرده، از گوشت راسته گوسفند یا گوساله که چربی و کالری کمتری دارند، کمک بگیرید».
وی تاکید میکند که مخلوط کردن گوشت گوساله و گوسفند با گوشتهای کمچرب و کمکالریتر دیگر مانند گوشت بوقلمون، شترمرغ و سینه مرغ هم راه دیگری برای گنجاندن پروتئینی مرغوبتر و به مراتب کمچربتر و کمکالریتر در برنامه غذایی روزانه است.
این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی به این نکته هم اشاره میکند: «فیله مرغ، گوشتی بسیار لطیف و زودپز است که نسبت به ران، بال و بازوی مرغ، چربی بسیار کمتری دارد. مصرف فیله بخارپز یا کبابی، به افرادی که قصد کاهش وزن با کم کردن میزان دریافت چربی در طول روز را دارند، توصیه میشود».
وی معتقد است که اگر فیله مرغ با اسفناج بخارپز و لیموی تازه مصرف شود، علاوه بر پروتئین مرغوب، حجم آهن دریافتی بدن هم افزایش مییابد.
راستمنش درنهایت خاطرنشان کرد که انواع غذاهای دریایی از ماهی و میگو گرفته تا صدف و خرچنگ، دارای مرغوبترین نوع پروتئین و چربی و کمترین میزان کالری هستند. این گوشتها به سرعت و با حداقل دما و حرارت پخته میشوند و میتوانند گزینه مناسبی برای افرادی باشند که وقت زیادی برای آشپزی ندارند. امگا3 موجود در بیشتر غذاهای دریایی هم مادهای موثر برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و آلزایمر محسوب میشود.