علائم و نشانه های عفونت کلیوی در خردسالان

غالبا عفونت کلیه با علائم فراوانی همچون سوزش، تکرر ادرار و درد پهلو و مثانه نمایان میگردد. اگر می خواهید از این عارضه در امان بمانید بهتر است آب زیادی بنوشید و به موقع ادرار خود را تخلیه کنید. در ادامه روش های درمانی این عارضه را از زبان حسین کرمی اورولوژیست بخوانید.


یک متخصص اورولوژی گفت: علت عفونت کلیه، تهاجم باکتری وارد شده به بدن چه از طریق خون و چه از طریق ادرار است که باکتری با حمله به سلول‌های کلیه باعث التهاب کلیه‌ها و تخریب عملکرد آن می‌شود.

حسین کرمی اورولوژیست در خصوص عفونت‌های کلیوی اظهار داشت: علت عفونت کلیه، تهاجم باکتری وارد شده به بدن چه از طریق خون و چه از طریق ادرار است که باکتری با حمله به سلول‌های کلیه باعث التهاب کلیه‌ها و تخریب عملکرد آن می‌گردد.

وی در خصوص راه های حمله باکتری به کلیه ها گفت: این باکتری‌ها از طریق خون، از راه انتشار به ارگان های آلوده از قبیل آبسه و عفونت های دور کلیه و از مسیر ادراری که باکتری از سوراخ مجرای ادرار وارد مجرا و مثانه و سپس به کلیه ها می‌رسد که این راه شایع‌ترین مسیر درگیری کلیه‌ها و عفونت است.

کرمی در مورد افرادی که بیشتر در خطر عفونت کلیه از طریق سوراخ مجرای ادراری هستند گفت: کودکان دارای برگشت ادراری، که در این افراد به علت برگشت ادراری از مثانه به کلیه‌ها ادرار عفونی باکتری را به کلیه‌ها رسانده و باعث عفونت کلیه و آسیب به آن می گردد؛ امروزه شایع‌ترین علت از کار افتادن کلیه و آسیب کلیه های اطفال، برگشت ادرار از مثانه به کلیه یا ریفلاکس و عفونت کلیه ثانویه به این این برگشت ادراری است.

وی ادامه داد: تب بالای 39 درجه، لرز شدید و درد پهلو از جمله علائم و نشانه‌های عفونت حاد کلیه‌ها هستند.

کرمی در خصوص سایر علائم عفونت کلیه‌ها توضیح داد: تغییر رنگ ادرار و کدر شدن آن، بد بوشدن ادرار، تکرر ادراری، سوزش ادرار و خون در ادرار از دیگر علائم عفونت‌های کلیوی بشمار می‌رود. در بچه ها و نوزادان علاوه بر علائم فوق بی حالی و عدم شیر خوردن و عدم مکیدن سینه مادر می‌تواند علائم عفونت کلیه باشد؛ در سنین پائین و در بچه ها کاهش وزن و عدم رشد بچه ها می تواند نشانه عفونت کلیه باشد.

عفونت کلیه یکی از بیماری‌های جدی است که برای درمان آن نمی‌توان تنها به خود درمانی اکتفا کرد؛ بسیاری از افراد تصور می‌کنند نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز می‌تواند درمانی برای عفونت‌های کلیوی باشد.

فارس