کامبوچا,خواص کامبوچا,کامبوچا چیست

کامبوچا چیست ؟

کامبوچا یک نوشیدنی تخمیر شده است که حاوی چای سیاه و قند ( از منابع متفاوتی نظیر نیشکر، میوه یا عسل ) می باشد و به عنوان یک غذای پروبیوتیک کاربردی استفاده می شود.

بعد از تخمیر، کامبوچا به صورت کربن در می آید و حاوی سرکه، ویتامین های B، آنزیم ها، پروبیوتیک ها و غلظت بالای اسید ( استیک، گلوکونیک و لاکتیک ) می شود. این باکتری ها به عنوان “باکتری تولید کننده سلولز” شناخته می شوند، به این معنی که سلولز تولید می کنند و به عنوان یک سپر برای سلول ها عمل می کنند.

محلول چای-قند به وسیله باکتری ها و مخمر ها تخمیر شده است و به طور معمول به عنوان ” اسکوبی ” شناخته می شود. اگر کامبوچا اغلب با چای سیاه تولید می شود اما با چای سبز نیز می تواند تهیه شود. برخلاف ادعاهای رایج، یک اسکوبی، یک قارچ کامبوچا نیست!

حقایق تغذیه ای کامبوچا

من معمولاً می شنوم که مردم درباره میزان کالری کامبوچا نگرانی هایی دارند، در حالی که حقایق تغذیه ای میان کامبوچای کارخانه ای و دست ساز متفاوت است. در اینجا به تفکیک، یک شیشه کامبوچای کارخانه به میزان 16 اونس کامبوچای پاستوریزه نشده ارگانیک را بررسی می کنیم :

60 کالری

20 میلی گرم سدیم

14 گرم کربوهیدرات

4 گرم شکر

100 میکروگرم اسید فولیک

34 گرم ریبوفلاوین / ویتامین B2

4 میلی گرم ویتامین B6

3 میلی گرم تیامین / ویتامین B1

4 میلیگرم نیاسین / ویتامین B3

1.2 میکروگرم ویتامین B12

8 خاصیت کامبوچا

1 . کمک به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها

شواهد بسیاری تایید کرده اند که کامبوچا حاوی آنتی اکسیدان های قوی است و می تواند به سم زدایی بدن و محافظت از آن در برابر بیماری ها کمک کند. در ارتباط با این قدرت مبارزه با بیماری، این آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کنند.

این کاهش التهاب و کیفیت سم زدایی بدن، احتمالاً یکی از دلایلی است که کامبوچا ، به طور بالقوه خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها را کاهش می دهد.

یکی از دلایل کاهش خطر ابتلا به سرطان، این است که این آنتی اکسیدان ها باعث کاهش استرس اکسیداتیو می شوند که می توانند به سلول ها و حتی DNA آسیب برسانند. قرار گرفتن در معرض غذاهای فرآوری شده و مواد شیمیایی موجود در محیط زندگی شما، می توانند به این استرس منجر شوند که شما را به سمت التهاب مزمن می برند.

در حالی که چای سیاه معمولی حاوی آنتی اکسیدان ها است، تحقیقات نشان می دهد که فرآیند تخمیر کامبوچا، آنتی اکسیدان هایی را ایجاد می کند که در چای سیاه معمولی وجود ندارد، نظیر اسید گلوکاریک.

کامبوچا ممکن است بر فعالیت دو آنتی اکسیدان شناخته شده به نام گلوتاتین پراکسیداز و کاتالاز تاثیر بگذارد. همچنین در دسامبر 2016 کشف شد که ایزوهامنتین، یک متابولیت کورستین است. کورستین با خواص ضد سرطانی طولانی مدت و عظیم همراه است.

تحقیقات دانشگاه لاتویا در سال 2014 نشان می دهد که نوشیدن چای کامبوچا می تواند برای بسیاری از عفونت ها و بیماری ها مفید باشد؛ به دلیل این چهار ویژگی اصلی :

ضد اکسایش، سم زدایی، افزایش انرژی و ارتقا ایمنی ضعیف.

2 . حمایت از سلامت روده

به طور طبیعی، قدرت آنتی اکسیدانی این چای باستانی، خنثی کردن آسیب رادیکال های آزاد است. رادیکال های آزاد باعث ایجاد ضعف در دستگاه گوارش می شوند. با این حال، کامبوچا به دلیل برخورداری از سطح بالای اسیدهای مفید، پروبیوتیک ها، آمینو اسیدها و آنزیم ها از هضم غذا پشتیبانی می کند .

برخی از تحقیقات نشان داده است که کامبوچا توانایی پیشگیری و درمان زخم معده را نیز دارد.

همچنین کامبوچا می تواند در درمان عفونت قارچی کاندیدا در داخل روده از طریق جمع کردن باکتری های مفید، کاندیدا را از بین ببرد و به بازسازی تعادل به دستگاه گوارش کمک می کند. ( از عفونت قارچی واژن چه می دانید ؟ )

اگرچه کامبوچا حاوی باکتری است، اما این باکتریها، باکتری های مضر پاتوژن نیستند؛ در عوض آنها از انواع مفید باکتری ( آپاتوژن ها ) هستند که با باکتری های پاتوژن بد در روده و دستگاه گوارش رقابت می کنند.

کامبوچا,خواص کامبوچا,کامبوچا چیست

3 . به بهبود وضعیت ذهنی کمک می کند

کامبوچا فقط به هضم غذا کمک نمی کند، بلکه ممکن است بتواند از ذهن شما نیز محافظت کند. کامبوچا حاوی ویتامین B است که یکی از راه های این حفاظت است. ویتامین B، به ویژه ویتامین B12، به افزایش سطح انرژی کمک می کند و به سلامت روانی منجر می شود.

عملکرد بازسازی روده کامبوچا همچنین نقش مهمی در سلامت روان دارد. افسردگی ممکن است نشانه اصلی بیماری روده باریک باشد، مخصوصاً به این دلیل که نفوذپذیری روده بد به التهاب کمک می کند.

4 . مفید برای ریه ها

یکی از مزایای کامبوچا، استفاده از آن به عنوان روش درمانی برای سیلیکوزیس است. سیلیکوزیس یک بیماری ریه ناشی از مواجهه مکرر با ذرات سیلیکا است.

دانشمندان چینی کشف کردند که استنشاق کامبوچا می تواند راهی برای درمان سیلیکوزیس و سایر بیماری های ریه ها ناشی از استنشاق مواد خطرناک باشد. با این تفاسیر، باز هم پیشنهاد میکنم کامبوچا را بنوشید، نه اینکه استشمام کنید.

( مطالعه کنید » نحوه درمان خوراکی سرطان ریه )

5 . عامل ضد باکتری قوی

این یکی کمی دور از عقل به نظر می رسد، مگر نه؟ اما حقیقت دارد. به دلیل نوع باکتری موجود در کامبوچا، نوشیدن این کشت زنده در واقع باکتری های مسئول ایجاد عفونت را از بین می برد.

در تحقیقات آزمایشگاهی، کامبوچا اثر ضد باکتریایی در برابر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس ، اشریشیا کلی، دو گونه از سالمونلا و کامپیلوباکتر ژژونی دارا می باشد.

6 . مفید در مدیریت دیابت

اگرچه برخی اطباء در مورد مصرف کامبوچا به بیماران دیابتی هشدار می دهند؛ به نظر می رسد برخی تحقیقات، برخلاف این توصیه می کنند. البته فرض بر مصرف کامبوچا بدون قند بالا است.

به خصوص به علت عملکرد آنتی اکسیدان ها در کامبوچا، به نظر می رسد که به کاهش علائم دیابت کمک کند و موثر تر از چای سیاه ضد دیابتی است که از آن تخمیر شده است. به نظر می رسد این امر به ویژه در مورد عملکرد کبد و کلیه، که معمولا برای افراد مبتلا به دیابت ضعیف است، صدق می کند.

7 . مفید برای سیستم قلبی عروقی

مصرف کامبوچا برای قلب مفید است، گرچه تلاش های پژوهشی در این زمینه کم بوده است. با این حال، مشخص است که در مدل های حیوانی، کامبوچا به کاهش سطح تری گلیسیرید و همچنین تنظیم طبیعی کلسترول کمک می کند.

8 . کمک می کند کبد را سالم نگه دارید

از آنجا که کبد سعی می کند، ترکیبات مضر را فیلتر و تبدیل کند؛ این بخش مهمی در دستگاه گوارش و سلامت کلی بدن است. آنتی اکسیدان های موجود در کامبوچا از کبد در برابر استرس اکسیداتیو و آسیب ناشی از مصرف بیش از حد استامینوفن محافظت می کند.

کلامیدیا