درخت به (quince)، گیاهی است بصورت درختچه، میوه آن خوراکی و دارای طبیعت معتدل. نوع شیرین و خوب رسیده آن مفرح و مقوی قلب و اعصاب و نشاط آور و مدربول و دارای چند نوع ویتامین مانند ویتامین آ (A) و سی (C) و مقداری مواد قندی و اسیدهای آلی و مواد کانی می باشد. چنانچه میوه شیرین و رسیده به را آب گرفته و این عصاره را با شکرنی حرارت داده به قوام آورند و مقداری گلاب و زعفران به آن بیفزایند این شربت مفرح و مقوی خوبی بوده و هیجانات روحی را نقصان می دهد و مدربول نیز می باشد.
به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، خوردن میوه نارس بخصوص خام آن بسیار دیر هضم و قابض بوده و خوردن آن صلاح نیست.
بسیار عالی متشکریم
متشکریم عالی بود
مطلب بسیار عالی بود
مرسی، عالی بود
ممنون از مطالب مفيدتان