وی افزود: برخی پزشكان رژیم بیسكویت را توصیه میكنند كه كاملا اشتباه است؛ بیسكویت به تنهایی نمیتواند تامینكننده نیاز غذایی بدن باشد و اگر سبوسدار و دارای شكر باشد، مصرف آن تنها به عنوان میانوعده مفید است.
امانی با بیان اینكه بیسكویتهای معمولی حاوی 20 درصد شكر هستند، تصریح كرد: بیسكویتها نمك زیادی هم دارند كه میتواند موجب افزایش سدیم بدن شود. افزایش سدیم بدن موجب افزایش فعالیت كلیهها میشود و بیكربنات سدیم نیز جذب آهن و كلسیم را در بدن كاهش میدهد.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی خاطرنشان كرد: قند موجود در بیسكویت در مقایسه با كیك و كلوچه كمتر است و در نتیجه قند خون را به میزان اندكی افزایش میدهد؛ همچنین قند موجود در بیسكویت سبوسدار نیز كمتر از نوع بدون سبوس است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندیشاپور اهواز ادامه داد: هنگام خرید بیسكویت باید توجه داشت كه درصد شكر موجود در آن كم باشد؛ متاسفانه برخی محصولات موجود در بازار یا برچسب مربوط به مواد اولیه را ندارند و یا از نمونه خارجی كپیبرداری میشود.