این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه و مناسب برای پس از مدرسه کودکان است. اگر نمیخواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم:
· 1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
· تعداد کمی ریحان تازه خرد شده
· 1 حبه سیر کوچک خرد شده
· 4 تکه نان تست
· 1 تکه موتزارلا ورقه شده
· 4 برش نازک ژامبون
· نمک و فلفل سیاه
· 1 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
· 4 قاشق غذاخوری شیر
· روغن زیتون
· کره
دستورالعمل:
1. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکههای نان بمالید.
2. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
3. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
4. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
5. ماهی تابهای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوهای شد، از روی گاز بردارید.
6. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.