یک کاسه سوپ داغ در یک شب موسمی بسیار دلچسب است . در این مقاله ما این دستور غذای سوپ سالم را آموزش میدهیم که دارای حبوبات سالم و طعم مکزیکی است . این سوپ لوبیا تند است که باید در فصل سرد سال امتحان کنید.
مواد لازم:
4/3 فنجان لوبیا قرمز خیس کرده و پخته شده
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف قاشق سیر ریز خرد شده
۱/۴ پیمانه پیاز سفید ریز خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
فلفل قرمزخشک ۱ قاشق چایخوری خشک
1 قاشق چایخوری پونه خشک
1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
نمک
چاشنی:
2 قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری پنیر mozzrella رنده شده (اختیاری)
طرز تهیه:
1. روغن را در ماهی تابه نچسب بریزید ، سیر و پیاز را در روغن در شعله متوسط برای یک دقیقه سرخ میکنیم
2. گوجه فرنگی، تکه های فلفل، پونه و سس گوجه فرنگی را ، خوب مخلوط کنید و بگذارید روی شعله متوسط برای 2 تا 3 دقیقه، در حالی که گاها تکان می دهید
3. نمک را اضافه کنید
4. با پیازچه و پنیر سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد