از مضرات امواج موبایل می توان ابتلا به انواع سرطان ها ، آلزایمر ، ناراحتی قلبی ، فشار خون ،تومور مغزی و پاره شدن رشته های DNA را نام برد
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: طبق نظریه بیشتر کارشناسان و متخصصان اشعه الکترومغناطیسی تلفن همراه میتواند روی ساختار پروتئینها، آنزیمها و DNA تاثیر گذاشته و ممکن است موجب پارگی رشتههای DNA شود و به طور کلی بحث توارث و ژن را درگیر کند.
وی گفت: طبق نظریه بیشتر کارشناسان و متخصصان اشعه الکترومغناطیسی تلفن همراه میتواند روی ساختار پروتئینها، آنزیمها و DNA تاثیر گذاشته و ممکن است موجب پارگی رشتههای DNA شود و به طور کلی بحث توارث و ژن را درگیر کند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: استفاده همزمان از تلفن همراه با مایکروفر یا رایانه و دیگر منابع مولد امواج الکترومغناطیس اثرات سوء امواج تلفن همراه را تشدید میکند.
وی گفت: بدترین شکل آسیب رسانی امواج تلفن همراه در زمان قرار دادن تلفن کنار گوش هنگام صحبت کردن است و البته قرار دادن در کمر هم آسیبهای جدی به دستگاه تناسلی انسان وارد میکند.
نوحی افزود: طبق نظر برخی متخصصان اگر بافتهای حساسی مانند چشم یا تخمدانها در معرض تابش شدید الکترومغناطیس قرار بگیرند، ممکن است ضایعات مشخصی در این بافتها ایجاد شود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: همچنین گزارشهایی مبنی بر بروز برخی بیماریها از جمله سر درد، افزایش فشار خون، شکل گیری تومورهای مغزی و آلزایمر دراستفاده افراطی از تلفن همراه وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از هدست یا هدفون فاصله خود را از تلفن زیاد کرده و مدت مکالمه و زمان استفاده از تلفن همراه را کاهش دهیم.
نوحی توصیه کرد: در هنگام عدم استفاده از تلفن همراه آن را در فاصله بیش از یک متری خود قرار دهید و سعی کنید زمانی که آنتن دهی گوشی پایین است از آن استفاده نکنید.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: هنگام پیاده روی گوشی همراه خود را داخل کیفتان بگذارید و حتی الامکان در مکانهای سر بسته از جمله آسانسور و ماشین از تلفن همراه استفاده نکنید.