ramazan_dates_healthy_foods

ماه رمضان، ماه  الفت، صداقت و سخاوتمندی است. در این ماه  خانمهای خانه دار تلاش می کنند بهترین زمان  را به خانواده و دوستان ارائه دهند ولی این کارها و  درست کردن  افطار روزانه ممکن است، آنها را بی حال و بی انرژی کند . در این بخش به چند نکته برای بدست آوردن  انرژی بیشتر در ماه رمضان اشاره شده است.

_ نوع غذاهایی را که می خواهید آماده کنید از قبل برنامه ریزی و مواد لازم را نیز از قبل تهیه کنید.
_ تمامی وقت خود را در آشپزخانه نگذرانید.
_ طوری برنامه ریزی کنید که بتوانید قبل از تهیه افطار کمی استراحت کنید.
_ مصرف مغز میوه مانند گردو، بادام، کشمش خشک و خرما را که سرشار از انرژی، ویتامین و ماده معدنی است فراموش نکنید.
_ قوانین یک افطار سالم را رعایت کنید.
_ با خارج شدن زیاد از منزل، خود را خسته نکنید.
_ پس از افطار به پیاده روی بروید. بدن به ورزش سبک برای سوزاندن کالری اضافه نیاز دارد.
_ سعی کنید افطار را در منزل بخورید.
_ از اهمیت سحری غافل نشوید زیرا سحری انرژی طول روز را تأمین می کند.

_ فراموش نکنید، سبزیجات و موادغذایی دیگر را اول روز آماده کنید اما نزدیک زمان پخت آن ها را برای پخت خرد و ریز کنید تا ارزش غذایی آن ها حفظ شود.

منبع : khorasannews.com