در این مطلب خواص معجزه آسای هر یک از آجیل ها را برایتان آورده ایم؛ می خواهیم خواص بیماریزایی و درمانگری انواع اين مغزها و دانه های روغنی را به شما بشناسانیم
انواع مغزها یک میان وعده خوب و سالم سرشار از چربیهای سالم، پروتئین و فیبر است که توصیه میشود در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
گردو
آجیل برزیلیمنبع خوبی از سلنیوم است که ماده معدنی مفید برای سلامت تولید مثل و تیروئید است. سلنیوم یک ریزمادهی معدنی است که به حفظ پوست از آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکند و همچنین ممکن است در محافظت از سرطان پوست نقش داشته باشد.۲۷۲ میکروگرم در ۳ یا ۴ دانه آجیل سلنیوم یافت میشود. تحقیقات نشان داده است که جذب سلنیوم زیاد خطر ابتلا به آرتروز را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد. موجب تنظیم عملکرد غده تیروئید شده و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
بادام هندی
سرشار از ویتامین های A و E و املاح معدنی مس، منیزیم، فسفر، روی و همچنین چربی و پروتئین است. اسید اولئیک موجود در آن، چربی غیراشباعی است که برای قلب مفید است. از مهمترین مزایای بادام هندی منیزیم آن است. منیزیم می تواند با تنظیم فشار خون از سکته های قلبی بکاهد و برای سلامتی استخوان ها مفید باشد. اگر منیزیم به میزان کافی دریافت نشود، باعث گرفتگی عضلات میشود.
پسته
پتاسیم پسته حفظ سلامت اعصاب و نگهداری آن را برعهده دارد. پسته در مقايسه با ديگر آجيل ها، مقدار کمي کالري دارد. بدون کلسترول است و مقدار کمي چربي اشباع دارد. پسته داراي مقدار زيادي فيبر است که به هضم مواد غذايي کمک تنظیم کلسترول و قند خون کمک ميکند. همچنين داراي فسفر و منيزيم است که از گرفتگي عضلات جلوگيري ميکند. آهن پسته، براي سرگيجه، خستگي، رنگ پريدگي و کم خوني مفيد است. ۱۲- پسته نيز مانند ديگر دانه ها، از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي کند. به خاطر وجود چربي هاي غير اشباع، مي تواند مقدار کلسترول خون را پايين بياورد.
بادام
حاوی کلسیم به همراه ویتامین E است که باعث استخوان سازی میشود. مواد معدنی آن در برابر سرطان محافظت میکند. مغز بادام انرژی بخش و تسکین دهنده است. چربی موجود در بادام برای سلامت قلب مفید است. و منبع غنی از ویتامین D، منیزیم و پتاسیم است و میتواند در محافظت از بدن در مقابل ابتلا به دیابت موثر باشد.