Raisins and grapes
پژوهشهای متخصصان تغذیه در آمریکا  به این نتیجه رسیدند  بچه هایی که از کشمش و انگور بعنوان میان‌وعده استفاده می‌کنند در طی روز  پرخوری نمی کنند  و همچنین از مواد خوراکی پرکالری استفاده نمی کنند، از طرف دیگر بچه هایی که علاقه زیادی   به  شکلات، شیرینی، چیپس و خوردنی های ناسالم دارند در طول روز بیشتر از مواد پرکالری وزیان آور استفاده می‌کنند.

برای انجام این مطالعه به 26 کودک 8 تا 11 ساله که از وزن مناسبی برخوردار بودند، کشمش، انگور، چیپس و شکلات به عنوان میان‌وعده غذایی داده شد.در پایان مطالعه مشخص شد که خوردن کشمش و انگور میل به پرخوری بویژه خوردن غذاهای ناسالم و پرکالری را کاهش می‌دهد.

پیش از این باور متخصصان بر این بود که مصرف کشمش به دلیل دارا بودن قند ساده و چسبندگی به دندان، باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود اما محققان در حال حاضر معتقدند این ماده خوراکی می‌تواند حتی از پوسیدگی دندان پیشگیری نماید.

همچنین مطالعات نشان می دهند که مصرف کشمش ممکن است خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی- عروقی را کاهش دهد و نقش موثری در کاهش و کنترل وزن داشته باشد.

منبع-http://www.seemorgh.com/