برخی افراد به علت طبع سرد ماهی دچار تهوع پس از مصرف آن میشوند. احساس تهوع و دلدرد در میان افراد با مزاج سرد پس از خوردن ماهی ایجاد می شود
برخی افراد بهدلیل طبع سرد ماهی، دچار تهوع پس از مصرف آن میشوند. به این گروه از افراد هم توصیه میشود گوشت ماهی را قبل از طبخ، با ادویههای گرمی مانند فلفل سیاه، زیره یا حتی زنجبیل کمی طعمدار کنند
دکتر سعید حسینی،متخصص صنایع غذایی و استاد دانشگاه علومپزشکی تهران در هفته نامه سلامت نوشت: برخی افراد با خوردن انواع ماهی دچار حالت تهوع میشوند و گمان میکنند این تهوع، ناشی از پرخوری یا طبخ نامناسب ماهی است اما ماهی جزو موادغذایی حساسیتزا محسوب میشود و ممکن است شما نسبت به آن حساسیت داشته باشید. اگر با خوردن نوع خاصی از ماهی دچار تهوع میشوید، بهتر است انواع دیگر را امتحان کنید چون معمولا آلرژی به تمام ماهیها برای فرد وجود ندارد.
از طرف دیگر، برخی افراد بهدلیل طبع سرد ماهی، دچار تهوع پس از مصرف آن میشوند. به این گروه از افراد هم توصیه میشود گوشت ماهی را قبل از طبخ، با ادویههای گرمی مانند فلفل سیاه، زیره یا حتی زنجبیل کمی طعمدار کنند. ضمن اینکه مصرف شربت نعناع با غذا، دمنوش نعناع، دمنوش زیره یا چای نبات بعد از غذا هم میتواند به این گروه افراد کمک کند.
در موارد شدیدتر احساس تهوع و دلدرد میتوان از قرص «هیوسین» هم کمک گرفت. اگر تمام این کارها را انجام دادید و بازهم مشکلتان با خوردن ماهی حل نشد، یعنی به این ماده غذایی حساسیت دارید و چارهای جز حذف ماده حساسیتزا از برنامه غذایی خود نخواهیدداشت.