استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان میافزاید: «در چنین شرایطی، خمیر ماکارونی تحت خلا قرار میگیرد و بسته به نوع قالبی که در خروجی اکستروژن وجود دارد، ماکارونی به صورت میلهای یا انواع فرمی، شکل خواهد گرفت». وی به این نکته هم اشاره کرد که مرحله بعدی، خشک کردن ماکارونی و کاهش رطوبت آن تا زیر 12 درصد است که بسته به سیستم خشککن کارخانهها، از چند ساعت تا یکی دو روز به طول میانجامد. «برش مرحله ماقبل از بستهبندی برای ماکارونیهای میلهای است تا ماکارونیها به اندازه مناسب با دستگاه، برش داده شوند».
وی درباره مدت زمان ماندگاری ماکارونی هم گفت: «ماکارونی بستهبندی شده اگر در شرایط مناسب نگهداری شود بیش از یک سال قابلیت مصرف خود را حفظ میکند».
این متخصص صنایع غذایی در نهایت خاطرنشان کرد: «بنده یک توصیه عمومی به همه مردم دارم و آن اینکه اگر قصد مصرف ماکارونی یا هر محصول غنیشدهای را دارید توصیه میکنم که براساس مندرجات روی بستهبندی، مقدار ماده موجود در هر وعده غذایی را با توجه به رژیم غذاییتان محاسبه کنید. در خصوص ماکارونی هم توجه به میزان مواد غنی شده موجود در آن ضروری است».
منبع : salamaneh.com