custard

در ماه رمضان سعی کنید بجای استفاده از دسرهای پر کالری از دسرهای سالم استفاده کنید دسر کاسترد سالم است و برای اشخاص دیابتی بسیار خوب است



مواد لازم:

2 فنجان  میوه مخلوط  خرد شده (گلابی، سیب، هندوانه، پرتقال)
1/4 فنجان انار
2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده

2/1 فنجان شیر سویا
یک و نیم قاشق چایخوری پودر ذرت 
2/1 فنجان شیر کم چربی
کمی دارچین
3/4 قاشق چایخوری شیرین کننده بجای شکر

طرز تهیه:

1. پودر ذرت  را با شیر سویا  در یک کاسه مخلوط کرده  تا خمیر صافی شود سپس در قابلمه شیر و شیرین کننده  را ریخته وقتی جوشید مخلوط شیر سویا را میریزیم  و 2-3 دقیقه بجوشد سپس دارچین ریخته در کاسه می ریزیم تا خنک شود سپس 1-2 ساعت در یخچال قرار میدهیم و به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم

میوه ها را نیز روی دسر ریخته و می خوریم 
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد