در ماه رمضان سعی کنید بجای استفاده از دسرهای پر کالری از دسرهای سالم استفاده کنید دسر کاسترد سالم است و برای اشخاص دیابتی بسیار خوب است
2 فنجان میوه مخلوط خرد شده (گلابی، سیب، هندوانه، پرتقال) 2/1 فنجان شیر سویا طرز تهیه:
مواد لازم:
1/4 فنجان انار
2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری پودر ذرت
2/1 فنجان شیر کم چربی
کمی دارچین
3/4 قاشق چایخوری شیرین کننده بجای شکر
1. پودر ذرت را با شیر سویا در یک کاسه مخلوط کرده تا خمیر صافی شود سپس در قابلمه شیر و شیرین کننده را ریخته وقتی جوشید مخلوط شیر سویا را میریزیم و 2-3 دقیقه بجوشد سپس دارچین ریخته در کاسه می ریزیم تا خنک شود سپس 1-2 ساعت در یخچال قرار میدهیم و به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم
میوه ها را نیز روی دسر ریخته و می خوریم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد