مصرف فلفل تندبه افراد دارای مشکلات پروستات، بیماری های قلبی و افراد مبتلا به حساسیت های بویی و همچنین بیماران عصبی توصیه نمی شود
فلفل تند دارای خواص زیادی میباشد و همچنین مصرف زیاد آن عوارضی بدنبال دارد فلفل اشتها را زیاد و دارای خواص ضد عفونی كننده و مملو از ویتامین است اما مصرف فلفل در بیماریهای اعصاب به علت محرك بودن منع گردیده ودر سیستم گوارش افراد آلرژی ایجاد میكند در مصرف فلفل تند نباید زیاده روی نكنید.
دکتر مک کاشلند می گوید : خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد .
بررسی ها نشان می دهند فلفل قرمز و زیاده روی در مصرف آن موجب آسیب به بافت معده می شود و بهتر است افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند در مصرف آن زیاده روی نکنند.
مواد غذایی تند اگرچه سبب افزایش اشتها و سوخت و ساز بدن می شود اما باعث ضعف در ساعات بعدی روز می شود و پرخوری را به دنبال خواهد داشت.