بخاطر فوایدی همچون کنترل قند خون ،رفع ناراحتی های معده،مشکلات سوء هاضمه، درخشان کننده صورت،بهترین نوع میوه برای دیابتیهاست و تاثيري مشابه با داروهاي ديابت دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد که روز یکشنبه در اختیار مجله پزشکی دکتر سلامقرار گرفته، ˈناهید برخورداریˈ با اشاره به اینکه یکصد گرم از این میوه دارای 57 کالری انرژی است، افزود: این میوه از منابع بسیار خوب پتاسیم به حساب می آید، به طوریکه مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می شود.
وی با بیان اینکه انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آن را با سکنجبین بخورند، تاکید کرد: این میوه بدلیل داشتن ویتامین سی و بتاکاروتن، یک سیستم ایمنی بسیار قوی ایجاد می کند.
برخورداری اظهار داشت: به همین دلیل مصرف مرتب انبه در برنامه غذایی از بروز عفونت های ویروسی و رشد تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه خوردن انبه بوی بد دهان را از بین می برد، خاطرنشان کرد: این میوه رنگ صورت را نیز درخشان می کند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه میوه انبه در رفع ناراحتی های معده و همچنین مشکلات سوء هاضمه موثر است، افزود: محتوای فیبر بالای موجود در انبه درمان کننده یبوست است.