بررسیها نشان دادهاند در مناطقی که میزان مصرف ترشی بالاست، ابتلا به سرطان مری و معده بیشتر گزارش شده است.
گفت: سرکه در اکثر ترشیجات وجود دارد و شامل اسید سیتریک است که اسیدسیتریک موجب تحریک در سلولهای جداره معده میشود. بنابراین افرادی که ناراحتی معده دارند و دچار گاستریت و ورم معده هستند، نباید از ترشیجات استفاده کنند.
دکتر صبری ادامه داد: موادغذایی ترش حاوی مواد هیستامین و حساسیتزا هستند، بنابراین افرادی که حساسیت به مواد مختلف آلرژی دارند، بهتر است از ترشی و سرکه استفاده نکنند.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف ترشی برای بیماران مبتلا به کولیت یا ورم روده بزرگ هم زیانآور است، ضمن اینکه ترشی با افزایش اسید معده و ترشیجات اسیدی در معده، زخم اثنی عشر و زخم معده را هم تشدید میکند.