ویتامین d در ماهی های چرب مثل تون و ساردین و در زرده تخم مرغ وجود دارد،برای تقویت استخوان هایتان هرگز ازآنها غافل نشوید
تقویت استخوانها بسته به میزان ما از موادغذایی که سرشار از (کلسیم،فسفر) است دارد بنابراین نیاز روزانه هر فرد بسته به سن آن متفاوت خواهد بود.
حسین ایمانی، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم ژنتیکی، گفت: تقویت استخوانها بسته به میزان مصرف ما از مواد غذایی که سرشار از کلسیم و فسفر است، بنابراین میزان نیاز یک فرد بزرگسال به کلسیم در افراد زیر 50سال 1000 میلی گرم است و فرد بالای 50سال، 1200 میلی گرم در روز است.
وی افزود: تقویت استخوانها نیازمند 3ماده (کلسیم، فسفر و ویتامین D) است که در صورت عدم حضور هر یک از این 3ماده، استخوانها دچار مشکل خواهند شد.
این متخصص تغذیه به منابع غذایی کلسیمدار اشاره کرد و گفت: منابع کلسیم بیشتر در مواد غذایی مثل (شیر) ماست، کشک، دوغ(لبنیات) … وجود دارد.
ایمانی تصریح کرد: منابع غذایی ویتامینD شامل :جگر، زرده تخم مرغ، کره و … است همچنین منابع غذایی فسفردار جز گروه لبنیات، آجیل، مغزها و گوشت میباشد.
وی با بیان اینکه برای آنکه کلسیم بتواند بر روی استخوانها نشت داشته باشد، نیازمند گروه ویتامین D میباشد، اظهار داشت: نیاز یک فرد بزرگسال به گروه ویتامینD شصت واحد بینالمللی است و در کودکان 400 واحد بینالمللی که بخشی از این ویتامین از تغییر تابش نور آفتاب در بدن ایجاد میشود.