fish1
 بسیاری از افراد با خوردن انواع ماهی حالشان به هم  می خورد  و فکر می‌کنند این دل بهم خوردگی،‌ به دلیل پرخوری یا درست نپختن  ماهی است  ولی ماهی جزو موادغذایی حساسیت‌زا است و شاید شما نسبت به آن حساسیت‌ داشته باشید. اگر با خوردن  فقط یک نوع ماهی دچار تهوع می‌شوید، بهتر است انواع دیگر را  هم تست  کنید چون معمولا حساسیت  به همه ماهی‌ها برای انسان وجود ندارد.

از طرف دیگر، برخی افراد به‌دلیل طبع سرد ماهی، دچار تهوع پس از مصرف آن می‌شوند. به این گروه از افراد هم توصیه می‌شود گوشت ماهی را قبل از طبخ، با ادویه‌های گرمی مانند فلفل سیاه، زیره یا حتی زنجبیل کمی طعم‌دار کنند. ضمن اینکه مصرف شربت نعناع با غذا، دمنوش نعناع، دمنوش زیره یا چای نبات بعد از غذا هم می‌تواند به این گروه افراد کمک کند.

در موارد شدیدتر احساس تهوع و دل‌درد می‌توان از قرص «هیوسین» هم کمک گرفت. اگر تمام این کارها را انجام دادید و بازهم مشکلتان با خوردن ماهی حل نشد، یعنی به این ماده غذایی حساسیت دارید و چاره‌ای جز حذف ماده حساسیت‌زا از برنامه غذایی خود نخواهید داشت.

منبع : هفته نامه سلامت