شاید در نگاه اول به نظر برسد که قیمت سمعک بالا است اما اگر قیمت آن را با یک گوشی موبایل خوب موجود در بازار مقایسه کنیم، سمعک قیمت مناسب و پایین تری دارد. تجویز سمعک بر اساس نوع و میزان کم شنوایی و سبک زندگی انجام می شود. از طرف دیگر، سمعک ها تکنولوژی و قیمت های متفاوتی دارند. بنابراین با توجه به نوع و میزان کم شنوایی و تکنولوژی مورد نیاز قیمت سمعک تغییر می کند. وقتی قصد داریم سمعک بخریم نباید از کمکی که این دستگاهها در زندگی روزمره به ما می کنند غافل شویم.
اگر دچار کم شنوایی هستید، خرید سمعک یک نوع سرمایه گذاری مهم برای شما است. استفاده بیش از 8 ساعت در روز از این دستگاه باعث می شود که بدانید چرا باید وقت و هزینه مناسب برای خرید سمعک در نظر بگیرید.
عوامل موثر بر قیمت سمعک
مهمترین عامل تاثیرگذار بر قیمت سمعک، سطح فناوری و ویژگی های گنجانده شده در آن است. همانطور که در اکثر لوازم الکترونیکی نیز این مورد صادق است. پیشرفت تکنولوژی با گذشت زمان گرانتر می شود و مطمئنا این مسئله در صنعت سمعک نیز اتفاق افتاده است.
در حالی که قیمت کلی سمعک ها ثابت مانده است، فناوری و ویژگی هایی که می توانید در سمعک های جدید به دست بیاورید در حال حاضر به مراتب بیشتر از حتی دو سال قبل است. سمعک هایی که تا چند سال قبل بسیار مدرن به نظر می رسند امروزه حرفی برای گفتن ندارند.
همه تولید کنندگان سمعک در تلاش هستند تا دستگاه هایی ارائه دهند که نیازهای کاربران سمعک را برآورده سازد و متناسب با بودجه آنها باشد. برای انجام این کار، تولیدکنندگان در هر خط تولید محصول، از چندین نوع سطح تکنولوژی استفاده می کنند تا بتوانند تنوع قیمت خوبی را به مشتری ارائه دهند.
پیشرفته ترین سطح سمعک ها شامل جدیدترین و عالی ترین ویژگی ها مانند: پیشرفته ترین مدار کاهنده نویز و قابلیت های بی سیم خواهد بود. با کاهش قیمت، سطح تکنولوژی سمعک پایین تر آمده و از ویژگی های کمتری در آن استفاده شده است.
هزینه های تولید سمعک ها بصورت جهانی بالا است، زیرا این هزینه ها بصورت سالیانه صرف تحقیقات لازم برای ادامه پیشرفت در تولید سمعک هایی با تکنولوژی جدیدتر می شود.
هر ساله صدها میلیون دلار توسط شرکت های تولید کننده برای بهبود عملکرد این دستگاه ها هزینه می شود. این سرمایه گذاری ها منجر به سمعک هایی شده است که امروزه بهتر به مردم دنیا خدمت می کنند.
اگر بخواهیم قیمت سمعک و خدمات جانبی آن را به عنوان وسیله ای که حداقل ۷ الی ۸ سال در زندگی روزمره ما نقش بسیار پر رنگی را ایفا می کنند در نظر بگیریم می بینم که قیمت چندان بالایی را هم پرداخت نمی کنیم.
سمعک نامرئی :
اگر از ادیولوژیستها (شنوایی شناسها) سوال کنید که سخت ترین قسمت کارشان چه چیزی هست، همگی یک جمله را به شما می گویند: راضی کردن افراد کم شنوا به استفاده از سمعک. بارها در طول مدتی که در کلینیک شنوایی و سمعک ساعی مشغول بکار بوده ام مشاهده کردم که برخی افراد کم شنوا به علت اینکه سمعک آنها مخفی (نامرئی) نیست و توسط دیگران دیده می شود، از سمعک استفاده نمی کنند.
امروزه تکنولوژی دوباره به کمک مردم آمده و با ساخت سمعک هایی در ابعاد بسیار کوچک برای بسیاری از افراد مشکل آشکار بودن سمعک را نیز حل کرده است.
انواع سمعک های نامرئی :
به سمعک های «کاملا داخل مجرا» (completely in canal) و سمعک های «نامرئی داخل مجرا» (invisible in canal) سمعک نامرئی میگویند. همچنین بصورت مخفف به این سمعکها CIC و IIC نیز میگویند.
مبحث مهم دیگری که در خصوص سمعک های نامرئی وجود دارد تجویز آن است.
آیا همه افراد کم شنوا امکان استفاده از سمعک های نامرئی را دارند؟ خیر.
اما چرا؟ زیرا نوع و میزان کم شنوایی، اندازه و شکل مجرای گوش شما ممکن است مانع اصلی در استفاده از این مدل سمعک باشد. اگر مجرای گوش شما خیلی کوچک، خیلی باریک یا نامناسب باشد، گوش شما برای این مدل سمعک مناسب نیست.
ما نیاز به فضای مناسب و مشخصی در مجرای گوش شما داریم، به علت اینکه در سمعک نامرئی تمام قطعات سمعک (میکروفون، آمپلی فایر و رسیور) در مجرای گوش شما کنار هم قرار می گیرند.
سمعک نامرئی برای افرادی مناسب است که دچار کم شنوایی متوسط با الگوی ادیوگرام تقریبا مسطح (Flat) هستند.
مدل های موجود سمعک نامرئی
- سمعک اتیکن مدل Opn IIC
- سمعک برنافون Zerena IIC
- سمعک استارکی مدل Soundlens iQ Synergy
- سمعک ریساند مدل LiNX-3D IIC
- سمعک فوناک مدل Titanium
- سمعک سیگنیا مدل Insio IIC
- سمعک سیگنیا ( زیمنس ) مدل Silk
- سمعک یونیترون مدل Micro
- سمعک ویدکس مدل Menu IIC
حال بگذارید به شما یکی از بهترین برندهای تولید سمعک جهان را معرفی کنم:
سمعک زیمنس
امروز توانسته ایم بعد از انجام آزمایشات مکرر و کمک از جدیدترین تکنولوژی های موجود سمعک زیمنس را به یکی از معتبرترین برندهای سمعک دنیا تبدیل کنیم. تجهیزات شنوایی زیمنس اخیراً توسط Sivantos,inc. تولید می شوند و دراین دوره انتقال اسم این برند همچنان به عنوان زیمنس شناخته می شود. اخیرا کمپانی سیوانتوس از نام سیگنیا (Signia) برای سمعک های خود استفاده کرده است. سمعک های سیگنیا و زیمنس طیف گسترده ای از سمعک های با کیفیت بالا را ارائه می دهند. سیگنیا به نوآوری مشهور است. این کمپانی با تولید و معرفی سمعک Cellion Primax اولین سمعک قابل شارژ با باتری لیتیوم-یون و شارژ القایی را عرضه کرد.
چرا سمعک زیمنس
شنیدن در دنیای امروز پیچیده تر از حتی بیست سال پیش است. شیوه های نوین زندگی ما که مداوم به استفاده از دستگاه های تلفن همراه و دیجیتال تبدیل شده است، اکنون به معنای نیاز پیشرفت دستگاه های شنوایی است. از این رو تکنولوژی بلوتوث شرکت زیمنس به کمک ما می آید.
اکنون سمعک های زیمنس در مدل های کوچکتری تولید میشوند تا حتی کودکان و نوجوانان نیز بتوانند به راحتی از این دستگاهها استفاده کنند. برخی از مدل های میتوانند به کمک افرادی که دچار اختلال وزوز گوش هستند بیاید . این زمانی است که دقیقا تکنولوژی به بهتر زندگی کردن شما کمک می کند.
باتری های شارژی: زحمت تغییر هفتگی باتری های کوچک را با سمعک قابل شارژ دستگاه سیگنیا از بین ببرید. این سمعک ها هر شب در یک شارژر قرار می گیرند و صبح ها آماده کار هستند. بعلاوه، دستگاه شارژر نیز همزمان به عنوان یک خشک کننده سمعک عمل می کند تا رطوبت موجود در سمعک را برای طولانی شدن عمر آن از بین ببرد.
TwinPhone: این یکی از ویژگی های جدید سمعک سیگنیا است. وقتی تلفن را نزدیک گوش خود نگه دارید، صدای تماس گیرنده به هر دو سمعک انتقال می یابد و به شما دو برابر صدای با کیفیت می دهد. به عنوان نمونه، اگر تلفن را در سمت راست بگیرید، تماس تلفنی را در گوش چپ خود نیز می شنوید.
موسیقی HD: اگر عاشق شنیدن موسیقی هستید با سمعک های Signia Primax موسیقی دلخواه خود را با بالاترین کیفیت تجربه کنید. برای تهیه انواع سمعک و همچنین تست شنوایی سنجی می توانید به کلینیک شنوایی و سمعک ساعی مراجعه نمایید.