در موقع کباب کردن انواع گوشت که بطور معمول به شکل کباب کوبیده و یا جوجهکباب است، روغن از این ماده بر روی آتش می ریزد و دود بلند می شود و میسوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت می ریزد، که این گونه پختن، برای سلامتی زیان آور است
از تجزیه روغن، اکسیدانها و رادیکالهای آزاد، ایجاد میشود که خاصیت سرطانزایی داشته و بنابراین غذایی را که برای حفظ سلامتی مصرف میکنیم، تبدیل به یک ماده مضر برای بدن میشود و بهتر است روشهای طبخ دیگری برای مصرف انواع گوشت انتخاب شود.
در شرایطی که حرارت از بالا باشد بطوریکه روغن گوشت بر روی آتش نریزد، شرایط مناسبی برای طبخ انواع گوشت است.
منبع-http://www.yjc.ir/