از دیرزمان در علم پزشکی، محققان در پی راهی برای کاهش آسیب های جانبی درمان ها به ویژه درمان با جراحی بوده اند. هر درمانی در کنار فوایدش برای اندام ها آسیب های جانبی نیز برای بدن به همراه دارد. از آنجا که این آسیب ها در بسیاری از مواقع نتایج درمان را تحت تاثیر قرار می دهد، پژوهشگران از زمان های گذشته به دنبال راه حلی برای کاهش تهاجم ها و آسیب های جانبی در درمان های پزشکی بوده اند. یکی از این راه حل ها استفاده از لیزر در حوزه پزشکی است. پیشرفت در فناوری انواع لیزر در دندانپزشکی دارای فواید زیادی در این حوزه بوده است و توانسته این تهاجم ها را به حداقل برساند.

کاربرد لیزر در دندانپزشکی

اصولا لیزر دارای یک نور توانمند و تغییر دهنده در بافت مخاطب است. فواید لیزر دو مورد بسیار اساسی است. یک اینکه کمترین میزان تهاجم را به بافت مخاطب دارد و دو اینکه موضوع مهم استریلیته یا استریل بودن در محل های درمان تنها با لیزر ها به حداکثر ممکن می رسد.

چرا که لیزر خود نوعی استریل کننده و از بین برنده کامل باکتری ها و میکروارگانیسم ها یا میکروب ها است. لیزر ها از دهه نود میلادی به طور کاربردی وارد دندانپزشکی شدند. در ابتدا لیزر ها تنها به عنوان وسیله ای برای بریدن و یا برش در جراحی ها استفاده می شدند و در واقع جایی برای اسکالپل و یا چاقوهای جراحی برای خودشان به دست آوردند.

اما این کافی نبود. لیزر با توانمندی بالایی که داشت می توانست اعمال بسیار بیشتری را انجام دهد و فواید بسیار زیادی داشته باشد. به دنبال استفاده از لیزر دندانپزشکی به عنوان یک وسیله برش، استفاده از اشعه لیزر برای تغییراتی در سطح دندان ها و سفید کردن آن ها پیدا شد که این روش استفاده در واقع قبلا به وسیله  اشعه یو وی یا اولتراوایلت یا ماوراء بنفش استفاده می شد.

نفوذ این نور لیزر در سطح مینایی دندان ها ثابت کرد که می تواند تغییراتی بسیار زیاد در رنگ و ظاهر مینا ایجاد کند و در واقع به سفید کردن دندان ها کمک می کند. همچنین دارای مزیت عدم حساسیت دندان ها پس از عمل بلیچینگ یا سفید کردن به وسیله لیزر ها بود.

تقریبا تا بعد از سال 2000 لیزر ها در همین حد محدود استفاده می شدند. پس از آن لیزر ها برای تکنیک های دیگر درمانی به کار گرفته شدند. انواع لیزر در دندانپزشکی به کار برده شد. لیزر های گذشته عبارت بودند از لیزر های CO2 یا کربن دی اکساید، لیزر های آرگون، لیزر اندییک و پاره دیگر از لیزر هایی که کوتاه مدت مورد پژوهش قرار گرفتند و اصولا به دلیل داشتن نقطه ضعف هایی استفاده از آن ها به طول نینجامید با اینکه کاربرد لیزر co2 در دندانپزشکی قابل لمس بود.

لیزر دیود

با ورود لیزر دایود یا دیود به دندانپزشکی، تحول بزرگی در این حوزه ایجاد شد. لیزر های دیود که یکی از انواع لیزر در دندانپزشکی است، لیزر های خشک محسوب می شوند. این لیزر ها اصولا دارای نانومتر متعددی هستند که این نانومتر یا توان می تواند از 910 تا 980 باشد. اصولا سه نوع لیزر دیود وجود دارد. بیشترین مصرف در لیزر های دیود 940 نانومتر است که بهترین نتایج را در دندانپزشکی به وجود آورده است.

لیزر دیود اصولا برای بافت نرم دهان استفاده می شود و روی بافت سخت تاثیرات چندانی ندارد. علاوه بر این لیزر دیود تقریبا دارای یک مولد حرارتی است که به همین دلیل در بافت های سخت تاثیرات منفی دارد. اما در بافت نرم دارای فواید و ایجاد شگفتی هایی است. این لیزر بسیاری از تکنیک های دندانپزشکی را متحول کرد و راه هایی برای تغییرات بسیار  شگفت انگیز در بافت های نرم بدون انجام عمل های جراحی ایجاد کرد.

کاربرد لیزر دیود در دندانپزشکی

از آنجا که لیزر های دیود مستقیما روی بافت های نرم دهان بهترین تاثیر را دارند، در علم پریودندانتیکس یا لثه و انساج اطراف دندان بهترین نتایج را به همراه دارند. یکی از این موارد بیماری های لثه ای است که دارای منشاء عفونی هستند. در این حالت به دلیل نفوذ میکروب ها التهابات زیاد، تورم، خونریزی و شیارهای بزرگی در اطراف دندان در لثه تولید شده است که به آن ها، پاکت های پریودونتال گفته می شود.

در گذشته برای درمان بیماری های لثه ای روش هایی مثل کورتاژ، پاک سازی دور ریشه در داخل لثه و استفاده از محلول های ضدعفونی کننده و آنتی باکتریال و ژل های مختلف و… به کار گرفته می شد که هرکدام از آنها تاثیر چندانی نداشتند. معمولا افرادی که دچار بیماری لثه می شدند اگر نمی خواستند که با روش جراحی درمان شوند باید هر دو تا سه ماه یکبار برای پاکسازی کامل شیار های لثه و ضدعفونی آن به مرکز دندانپزشکی مراجعه می کردند. این کار مشکل بود و برای آنها ناراحتی هایی ایجاد می کرد.

لیزر دیود به دلیل این که دارای فیبر ها یا در واقع فایبروبتیک های بسیار ظریف است و با بلندی و یا طول مختلف می تواند به داخل شیار های لثه وارد شود، درمان موثری به شمار می آید. این لیزر با تابش اشعه در این شیار ها و پاکت ها، با مرگ میکروبی یا از بین بردن میکروب ها به لثه فرصت بازسازی و در واقع چسبندگی مجدد می دهد و می تواند جایگاه بسیار خوبی برای درمان لثه بدون هیچ عمل تهاجمی باشد.

در بافت های نرم همچنین ما اغلب دچار کمبود حجم دندان ها هستیم. زیرا دندان هایی که دچار شکستگی و پوسیدگی های عمیق شده اند، برای اینکه بتوانند در دهان بمانند و از ریشه آن ها استفاده مفید شود لازم است که در بخش تاجی یک ساختمان یا بیلدآپ مانند یک روکش یا کرون انجام پذیرد. از آنجا که در این دندان ها به دلیل آسیب های قبلی اصولا فضای کافی برای قرار گرفتن تاج یا روکش روی آنها وجود ندارد باید از روش های پری پراستتیک یا روش های ایجاد میزان دندان بیشتر یا افزایش طول تاج استفاده کرد.

این روش با عنوان کراون لنتنینگ شناخته می شود. در این روش با ایجاد فلپ و برش های لثه ای، باز کردن لثه و تراش یا کاهش سطح استخوان دورتادور دندان، لثه در یک اندازه ای پایین تر با بخیه نگهداری می شد که میزان بیشتری از دندان از زیر لثه خارج شود. دوره نقاهت این روش حداقل شش هفته بود که شکایت بیماران را در پی داشت.

اما امروزه لیزر های دیود یکی از انواع لیزر در دندانپزشکی است که به راحتی، در کمترین زمان و بدون هیچ گونه عوارض جانبی، بافت نرم را برش داده و شکل می دهند.

همچنین زخم ها و زائده های موجود در محیط دهان که دارای منشاء های مختلف هستند، به وسیله لیزر دیود به راحتی قابل برطرف شدن هستند.

همینطور برداشت زائده هایی مثل فیبرم ها یا میوکوسل ها که می توانند از اندازه یک دانه ماش تا به اندازه یک نخود یا بزرگتر در محیط دهان تولید شوند و شخص را دچار عوارضی کنند با لیزر دیود با کمترین زمان و کمترین عارضه قابل انجام است.

لیزر های دیود در موارد دیگری نیز کاربرد دارند. به طور مثال لیزر های دیود برای رفع رنگدانه های لثه (سیاهی هایی که دارای منشاء ملانینی هستند) بهترین تکنیک هستند. اشخاص شکایت زیادی از این موضوع دارند و لیزر های دیود با روشی به نام دیپیگمنتیشن به راحتی این لایه های سطحی و تیرگی ها را برمی دارند و ظرف مدت تقریبا چهار هفته لثه به رنگ طبیعی خود باز می گردد.

 عصب کشی با لیزر دیود در تهران

استفاده دیگر لیزر های دیود در عمل روت کانال تراپی یا درمان ریشه یا در اصطلاح عام عصب کشی دندان ها است. اصولا دندان هایی که دچار مشکلات شدید عصب یا ریشه می شوند و درد یا آبسه یا عفونت های فراوانی دارند که احتمال از بین رفتن دندان را به دنبال دارد باید در پروسه درمان ریشه تمام میکروب های مسئول آسیب ها به ریشه، از داخل کانال های ریشه پاک شوند.

لیزر دیود با تابش در عمق ریشه و نفوذ به دورترین یا عمیق ترین نقطه ریشه دندان ها که دارای منافذ بسیار کوچکی هستند می تواند عفونت را از بین ببرد.

این روش درمان ریشه را بسیار مطمئن می کند. پس از تابش لیزر دیود به داخل و عمق ریشه ها شخص اپراتور مطمئن است که قطعا میکروبی باقی نمانده و بعد از آن ریشه می تواند پر شود و به بهترین نحو  عمل روت کانال تراپی را در آن کامل کند.

یکی دیگر از کاربردهای لیزر دیود در درمان های لثه به ویژه پیوند های لثه است. در پیوند لثه اصولا باید یک بافت نرم از بخشی از دهان به بخش دیگری از دهان برود و در آنجا با بافت های پیرامون به نوعی پیوند حاصل کند و در اثر خون رسانی و تغذیه در آنجا زنده بماند تا بتواند پوشش ریشه هایی بشود که قبلا تحلیل رفته اند و خالی از لثه شده اند.

برای ایجاد این چسبندگی و پیوند بین بافت جدید یا بافت دهنده و بافت گیرنده در سطح ریشه لیزر دیود تاثیرات بسیار مثبتی دارد.

کاربرد دیگر لیزر های دیود در درمان یک پدیده بسیار مهم و شایع در دندانپزشکی است و آن حساسیت های دندانی است. با استفاده از یک توان مشخص و تنظیم شده و فرکانسی خاص از لیزر های دیود بر سطح عاج های ریشه یا سطح دندان هایی که به دلایل مختلف بسیار حساس شده اند، حساسیت دندان به میزان بسیار زیادی کاهش خواهد یافت. روش های گذشته به صورت استفاده از خمیردندان های ضد حساسیت بود که شاید ماه ها  به طول می انجامید و احتمال اینکه تاثیر هم نداشته باشد بسیار زیاد بود.

طبیعتا لیزر های دیود به عنوان لیزر های خشک تاثیر بسیار بالایی در سفید کردن دندان ها دارند و همانطور که قبلا گفته شد لیزر ها تنها کیور کننده ها یا تنها تاثیرگذارنده ها بر مواد سفید کننده بر روی سطح مینای دندان ها هستند که پس از انجام، حساسیت تولید نمی کنند. سفید کردن دندان های بلیچینگ همیشه این نقطه ضعف حساسیت های بعدی را داشته و خیلی از افراد از انجام آن پرهیز می کنند.

اما با لیزر دیود به هیچ وجه حساسیت تولید نمی شود بلکه حساسیت را کنترل هم می کند و دوام روشنایی یا سفید شدن دندان ها را بسیار بیشتر از روش های شیمیایی یا روش های اشعه یووی می تواند نگه دارد. غالبا تا حدود یک سال و نیم تا دو سال رنگ دندان ها روشن می ماند به شرطی که شخص موارد احتیاط را رعایت کند.

 لیزر اربیوم

با وجود کاربردها و فواید زیاد لیزر دیود در دندانپزشکی همچنان این نقطه ضعف عدم تاثیر مفید و یا کارایی لیزر دیود بر روی بافت سخت دهان که تقریبا بخش مهمی از محیط دهان از جمله دندان ها و استخوان پیرامون است، در نظر محققان به عنوان یک کمبود بزرگ جلوه می کرد.

به همین دلیل پیگیر راه حلی برای یافتن نوعی لیزر برای تکمیل انواع لیزر در دندانپزشکی بودند که بتواند هم روی بافت های نرم و هم روی بافت های سخت تاثیر بگذارد. ظرف ده سال گذشته لیزری از گروه اربیوم به دندانپزشکی معرفی شده است که دارای دو نوع است. لیزر اربیوم یگ و لیزر اربیوم کرومیوم  وای اس جی جی. لیزر اربیوم یگ به هرحال دارای نقطه ضعف هایی بود که جهت استفاده روتین در تکنیک های دندانپزشکی مورد استفاده قرار نگرفت و لیزر تکامل یافته تری در گروه اربیوم به نام کرومیوم وای اس جی جی توانست تمام تست های مورد نظر را به خوبی به انجام برساند و دارای نتایج مثبت باشد.

به همین دلیل این لیزر به عنوان آخرین یافته در پژوهش انواع لیزر در دندانپزشکی معرفی و همچنان در جهان به عنوان بهترین نوع لیزر کاربردی در تکنیک های دندانپزشکی نوین به کار می رود. این لیزر خصوصیت بسیار مثبتی دارد و آن هم کنترل حرارت است.

لیزر های اربیوم کروبیم وای اس جی جی در واقع فایده کلی و برجسته تاثیر بر بافت های سخت را داشته اند. اگرچه حتی بر روی بافت نرم هم به دلیل کنترل حرارت نتایج نسبتا بهتری نسبت به لیزر های دیود به همراه دارد.

در لیزر های اربیوم، دستگاه با تنظیم خنک کنندگی و رطوبت در محل، حرارت را کنترل می کند و روی بافت نرم هم تاثیرات در عمق، بسیار زیاد است. به عنوان مثال در پاکت ها یا شیار های لثه ای که در بیماری پریودنتیت لثه دارای عمقی بیش از چهار پنچ میلی متر هستند، لیزر های دیود باید بسیار با احتیاط استفاده شوند و با زمان های بسیار کم و با توان های کم توان به طوری که کمترین میزان حرارت را روی بافت های نرم ایجاد کند و باعث از بین رفتن سلول ها نشود.

به همین دلیل در دستگاه های اربیوم به راحتی فایبر یا تیپ لیزر به عمق های خیلی زیاد تا چهارده میلیمتر وارد شده و با تابش و نفوذ اشعه لیزر کار درمان را انجام می دهد.

کاربرد لیزر های اربیوم در دندانپزشکی

از مهم ترین کاربرد های لیزر های اربیوم جدید میتوان به کارکرد مهم آن در عمل لیفتینگ لثه اشاره کرد. گام لیفت یا در واقع تغییرات شکل لثه در محل زون زیبایی یا محل لبخند یا طرح لبخند، در افرادی انجام می گیرد که ذاتا دارای لبخند های  لثه ای یا گامی اسمایل هستند و با لبخند یا خنده، لثه زیادی نمایان می شود.

لیفت لثه توسط اربیوم لیزر با کاهش سطح لثه و افزودن آن به دندان می تواند در واقع این ارتفاع لثه ای را به میزان زیادی کم کند و لبخند را زیبا کند.

این عمل در یک جلسه انجام می شود و نیازی به هیچ گونه استفاده از دارو یا دوران نقاهت سختی ندارد. در همان زمان اندازه لثه بدون خونریزی تغییر می کند و شخص به راحتی پس از انجام کار بدون احساس غیرعادی محل را ترک خواهد کرد. بافت های نرم دهان کلا به لیزر اربیوم جواب بسیار خوبی می دهد و معمولا هیچ گونه گزارشی از عوارض لیزر دهان و دندان وجود ندارد.

همانطور که گفته شد مهم ترین ویژگی لیزر های اربیوم یا آخرین نوع لیزر های دندانپزشکی تاثیر این لیزر بر بافت سخت است. طبیعتا بافت سخت در محیط دهان استخوان ها و دندان ها هستند. در دندان ها همواره مشکل برداشت پوسیدگی های دندان و در واقع تغییرات سطح دندانی برای افراد عمل پر درد و ناراحت کننده ای بوده است. به طور معمول برای انجام چنین کاری نیاز به تزریق بی حسی های فراوان است تا دندان کاملا بی حس شده و پزشک بتوانند پوسیدگی را  توسط دستگاه های روتاری قدیم بردارد. این کار بسیار پر دردسر و ناراحت کننده است و برای افراد همیشه فوبیا یا ترس از این روش را به همراه دارد.

در حال حاضر روی دندان ها با لیزر های اربیوم با انجام بی حسی دندان با لیزر، بدون نیاز به تزریق، بدون ناراحتی بیمار در همان شرایط طبیعی با تاثیر لیزر بر سطح دندان پوسیدگی ها برداشت می شود، سپس مکان پوسیده به راحتی ترمیم می شود. افراد به راحتی تحمل این روش را دارند و هیچ گونه عوارض جانبی هم به وجود نمی آید. به این ترتیب این تحول بزرگ افراد را از شر دستگاه های پر سر و صدا و چرخنده یا روتاری یا توربین ها و دستگاه هایی که به صورت مته، پوسیدگی های دندان را بر می داشت و دندان ها را می تراشید، راحت کرده است. در حال حاضر این کار با روش بدون تماس یا آنتاچ لیزر با لیزر های اربیوم از فاصله تقریبا دو میلیمتری انجام گرفته، به راحتی پوسیدگی برداشت شده و ترمیم دندان با لیزر انجام می شود.

اثر بسیار مهم تر لیزر های اربیوم بر استخوان است. استخوان بافتی است که اگر تهاجمی بر آن چه از لحاظ مکانیکال و چه از لحاظ ترمال یا حرارتی، چه مکانیکی بر اثر ضربه و فشار و خط و خش و تغییرات در واقع فشاری به وسیله ابزار خشن به آن وارد شود، ممکن است که ترمیم استخوان را به مخاطره بیندازد. همین طور در تغییرات ترمال یا حرارتی، اگر حرارت بیشتر از یک درجه خاص باشد احتمال زیاد دارد باعث نکروز شدن یا مرگ سطحی استخوان شود. این اتفاق باعث مرگ استخوان و عدم انجام چرخه بازسازی می شود و وقتی که زمینه بازسازی استخوان را از بین می برد و بخشی از استخوان را در منطقه به صورت غیرفعال می کند پس از مدتی مرگ آن بخش استخوانی اتفاق می افتد.

به همین دلیل، لیزر های اربیوم از لحاظ کنترل حرارت هم تاثیر بسیار خوبی را روی استخوان دارد و مهم تر از آن آسیب جانبی به استخوان وارد نمی کند. به ویژه در مواردی که به دلیل تغییرات سایز، فرم و اندازه لثه، نیاز به تغییر بخش استخوانی زیرین وجود دارد، در گذشته برای جراحی از دستگاه های روتاری و دریل های خشن استفاده می شد و این استخوان را به میزان زیاد خراشیده و درگیر می کرد و اثرات جانبی آن ورم و ناراحتی زیاد برای بیمار بود.

اما امروزه با لیزر های اربیوم استخوان های تیغه و دورادور دندان به راحتی برداشت می شود و لثه در مکانی تازه شده، محل جذب پیدا می کند و به راحتی جذب محیط می شود و مراکز نفوذی کاملا از بین می رود. لیزر های اربیوم با کارآیی عظیم خود تحول بسیار بزرگی در دندانپزشکی ایجاد کرده اند و موفقیت های زیادی را در این حوزه به ارمغان آورده اند.

کاربردهای دیگر لیزر در دندانپزشکی

علاوه بر کاربردهای انواع لیزر در دندانپزشکی که ذکر شد، موارد کلی دیگری نیز وجود دارد. در حال حاضر بیشتر افراد دندانپزشکی لیزری را به دندانپزشکی سنتی ترجیح می دهند. مهم ترین دلیل آن مسئله فوبیا است. فوبیای دندانپزشکی یک پدیده بسیار جامع و بسیار همه گیر در جهان است.

بیشتر افراد با خاطرات نسبتا غیر عادی که از دندانپزشکی  از دوران کودکی دارند چنین ترس نهفته ای از دندانپزشکی را نمی توانند کنترل کنند و به همین دلیل موارد بسیار زیادی هستند که حتی در زمان درمان ها تلاشی برای برطرف کردن مشکلات دهانی نکرده اند و آسیب های بسیار بزرگ و جبران ناپذیری را متحمل شده اند. لیزر به طور کلی  دستگاهی  مجهز به یک نور نفود کننده است و تماس مکانیکی ندارد و شکل و ظاهری بسیار آرام بخش دارد، شخص می تواند مطمئن باشد که هیچ گونه دردی در هنگام مراحل درمان نخواهد داشت.

به همین دلیل ترسی وجود ندارد و فوبیا به راحتی در اشخاص مخاطب با استفاده از لیزر ها کاملا منتفی است. مورد بعد نتیجه گیری سریع در درمان است. در ذهن مخاطبان اینکه چرا یک درمان باید اینقدر نقاهت و دوره پس از درمان داشته باشد، چرا اینقدر کند پیش می رود، چرا زودتر به نتیجه نمی رسد، مسئله مهمی است. ویژگی مثبت انواع لیزر در دندانپزشکی این است که زود به نتیجه می رسند و به سرعت نتیجه را به شخص نشان می دهند.

گاهی بیماران از اینکه درمان با لیزر به این سرعت انجام پذیرفته و پایان یافته دچار شگفتی می شوند. باور نمی کنند که یک تغییری به این سرعت قابل انجام است. این ویژگی بسیار مهمی است. مورد بعد اینکه اغلب درمان هایی که به صورت جراحی انجام می شد و حتی درمان های دیگری که ایجاد زخم در لثه و بافت نرم تولید می کرد، نیازمند تجویز دارو بود. داروها تا زمانی که این زخم ها آرام بگیرند و ترمیم اولیه صورت پذیرد، به عنوان یک حامی یا پیشگیری از اتفاق های میکروبی در محیط خونی و اندام بدن وجود دارند تا بتوانند از بخش زخم دیده حمایت کنند.

اما لیزر ها نیاز به هیچ گونه دارویی پس از درمان ندارند. خود لیزر ها بهترین آنتی بیوتیک ها، بهترین استریل کننده ها و بهترین آنتی باکتریال ها هستند و در واقع ضد باکتری ها هستند. مورد بعد عدم وجود درد است. درمان های لیزری دارای ویژگی بدون درد هستند. اشخاص همیشه از درد هنگام درمان های دندانپزشکی شکایت داشته اند و امروزه لیزر ها این مشکل را هم برطرف کرده اند.

مزیت بعدی لیزرتراپی، عدم خونریزی است. بعضی از افراد فوبیای خون دارند. اصلا به وجود آمدن خون در محیط درمانی آن ها این افراد را منقلب و ناراحت می کند و به همین دلیل درمان لیزری چون خود، خونریزی را کنترل می کند و دارای ویژگی هموستازیس یا ایجاد یک طور انعقاد در محل است اجازه خونریزی را نمی دهد و هر نوع از درمان باشد اثری از خون در محل وجود ندارد و همچنین اینکه در خیلی از موارد درمان لیزری در دندانپزشکی نیازی به تزریق و آمپول بی حسی نیست و خود تزریق بی حسی که همیشه برای افراد یک عامل بازدارنده از مراجعه به دندانپزشکی است در خیلی از موارد حذف می شود و افراد می توانند اطمینان خاطر داشته باشند که حتی تزریق و استفاده از سوزن هایی که برای تزریق استفاده می شود در این اعمال وجود ندارد و به آسانی روش را خواهند پذیرفت.

از جمله کاربردهای دیگر لیزر در دندانپزشکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایمپلنت با لیزر
  • لیزر دندان برای سفیدی
  • رویش دندان با لیزر
  • جرم گیری دندان با لیزر
  • درمان آفت دهان با لیزر

 

در حال حاضر در بخش لیزر مرکز دندانپزشکی دکتر وحید عارفی به‌روزترین و بهترین متدهای لیزرتراپی در دندانپزشکی در بالاترین کیفیت مورد استفاده قرار می گیرد. مراحل درمان های ترمیمی و زیبایی مراجعان در کمترین زمان ممکن، بدون درد و عوارض جانبی توسط دکتر وحید عارفی جراح، متخصص بیماری های لثه و فوق تخصص لیزرتراپی و زیبایی انجام می شود. رضایت مراجعان نشان از استاندارد بالای انجام جراحی های لیزری دندانپزشکی در این مرکز دارد.

بهترین مراکز جراحی لثه با لیزر در تهران

همانطور که درباره انواع لیزر در دندانپزشکی توضیح داده شد، دندانپزشکی لیزری شامل تکنیک های مختلف و استفاده از دستگاه های مختلف لیزر است. بنابراین مرکزی که جهت خدمات رسانی لیزری به مراجعان آماده می شود باید تمام تجهیزات لیزری را به طور کامل و در کنار هم در بخش لیزر داشته باشد تا راحتی و آرامش را برای افراد به ارمغان آورد.

در بخش لیزر مرکز دندانپزشکی دکتر وحید عارفی یا مرکز ای ار دنتال (AR Dental) خوشبختانه همه دستگاه های لیزر مکمل یکدیگر برای ارائه خدمات کامل به مراجعان موجود است. در حال حاضر حدود پنج سال است که خدمات لیزرتراپی در دندانپزشکی شامل برداشت پوسیدگی ها، نمونه برداری و درمان ایمپلنت در کمترین زمان و با دستگاه biolase آمریکا به مراجعان این مرکز ارائه شده است. باعث افتخار و مباهات مرکز دندانپزشکی دکتر وحید عارفی است که در این سال ها بهترین نتایج را به همراه رضایتمندی چشمگیر مراجعان کسب کرده است.

اگر قصد دارید از خدمات دندانپزشکی لیزری استفاده کنید، ابتدا با تحقیق و بررسی کامل مطمئن شوید که مرکز مورد نظر دارای تمام تجهیزات به‌روز لیزر در زمینه لیزرتراپی دندان است. از آنجا که این روزها استفاده از نام تبلیغاتی لیزر به ویژه در حوزه زیبایی بسیار متداول شده است، حتما در انتخاب مرکز دندانپزشکی بسیار سختگیرانه عمل کنید. غفلت شما علاوه بر هدررفت هزینه، ممکن است نتایج جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. مرکز دندانپزشکی دکتر وحید عارفی قطعا پاسخگوی متقاضیان در این زمینه خواهد بود و با ارائه آسان ترین و مطمئن ترین روش ها در دندانپزشکی رضایت آنها را جلب خواهد کرد. برای داشتن دندان های سالم و زیبا و لبخندی تاثیرگذار تعلل نکنید!