اين نوع درمان ها معمولاً برای موارد حاد از درمان بواسیر یا هموروئید توصيه می شوند و شامل انواع زير هستند:
بستن رگ: يک بند لاستيکی به دور بواسير بسته می شود تا ورود جريان خون به آن را متوقف کند. پس ازچند روز، بواسيرها و بند لاستيکی خشک و چروک شده و می افتند، اما ممکن است هفته ها طول بکشد تا ناحيه ی آسيب ديده به طور کامل درمان شود. اين مرحله معمولاً بسيار دردناک و همراه با خونريزی است.
تصلب درمانی: يک محلول شيميايی به داخل رگ تزريق می شود تا بواسيرها را جمع کرده و کوچک کند.
انعقاد: از يک ليزر برای سوزاندن و جمع کردن بافت های بواسيری استفاده می شود.
بواسير برداری: اين روش معمولاً زمان سقوط و پايين افتادن بواسيرها استفاده ميشود. اين روش به صورت عمل جراحی انجام می شود که نياز به بستری شدن دارد.
بیماری هموروئید، درمانهای مختلفی دارد که بهترین آن درمان بواسیر با عمل لیزر می باشد البته در کلینک های معتبر.
تشخیص هموروئید – تشخیص بواسیر
کسانی که مبتلا به بیماری هموروئید یا باباسیل اند بر اساس
1.سابقه پزشکی
2.معاینه فیزیکی
3.معاینه کانال مقعد
4.معاینه راست
روده تشخیص داده می شوند.
در کل بیماری باباسیل با خونریزی های شدید هم همراه می باشد و یکی از علائم این بیماریست.
انواع بواسیر
بواسير خارجی و بواسير داخلی.
بواسير داخلی
از آنجا که پايانه های عصبی حساس در مقابل درد زيادی در داخل کانال مقعد وجود ندارد، اين نوع بواسير خيلی دردناک نيست. اما ممکن است که حين عمل دفع، اين بواسيرها خونريزی کنند. گاهاً ممکن است اين نوع بواسير تا اندازه ای ملتهب شود که به خارج دهانه ی مقعد کشيده شود. اين وضعيت سقوط و پايين آمدن بواسير ناميده می شود.
بواسير خارجی
باباسیل خارجی برآمدگی نرمی در اطراف دهانه ی مقعد است. گاهی اوقات ممکن است حالتی به نام بواسير ترومبوز رخ دهد. در اين وضعيت، يک لخته ی خونی ايجاد شده و آن برآمدگی سفت می شود. از آنجا که بافت های اطراف مقعد پوشيده از پايانه های عصبی است، بواسير خارجی معمولاً بسيار دردناک است.
علائم هموروئید – علائم بواسیر
افرادی که به اين بيماری مبتلا گشته اند، معمولاً حين عمل دفع دچار خونريزی، خارش، درد و ناراحتی درناحيه مقعد می شوند. در موارد شديد، بواسيرهای داخلی ممکن است از دهانه ی مقعد بيرون بيايند، و بواسيرهای خارجی لخته های خونی ايجاد خواهند کرد.
1.مشاهدهی خون هنگام دفع مدفوع: با دیدن قطرات خون در کف سرویس بهداشتی در هنگام دفع مدفوع حال اگر خونریزی قرمز روشن ناحیهی مقعد به خصوص در هنگام دفع مدفوع باشد بارزترین علایم ابتلا به بیماری هموروئید است .این حجم خونریزی میتواند آنقدر شدید شود که فرد را در معرض کمخونی قرار دهد.
2.بیرونزدگی گوشتی ناحیهی مقعد: ممکن است تجمع خون و تورم عروق سیاهرگی ناحیهی مقعد منجر به بیرون زدن بافت دریچهای آن شود. ظاهر نامناسب و زشتی که در نتیجهی بیرونزدگی بافت داخل مقعدی بر روی سوراخ انتهایی دستگاه گوارش ایجاد میشود .
3.درد مقعدی: با شدت گرفتن بیماری بواسیر درد تیرکشندهای در ناحیهی مقعدی به خصوص در هنگام نشستنهای طولانی خواهیم بود که گاهی میزان درد فرد را بسیار اذیت میکند.
4.خارش ناحیهی مقعد: خارش مقعدی یک نشانهی کم از بیماری بواسیر است که بیشتر در انواع هموروئید خارجی بروز میکند.
5.خروج ترشحات لزج بعد از دفع: اگر به شستوشوی ناحیهی مقعدی خود پس از دفع دقت کرده باشید ممکن است متوجه ترشحات لزجی در اطراف این ناحیهی شده باشید که براحتی از روی پوست پاک نمیشوند و منشا آنها از درون کانال مقعد است.
6.دفع ناکامل مدفوع: در قسمت انتهایی راست روده یک کانال وجود دارد با رسیدن مدفوع درون این کانال فرد احساس دفع خواهد کرد. در حالت طبیعی مدفوع قرار گرفته در این ناحیه باید به صورت کامل تخلیه شود اما در صورت وجود اختلالی چون هموروئید در فرد عضلات دریچهای توانایی کافی برای تخلیهی کامل را ندارند و دوباره احساس مدفوع دارد.