براساس تجزیه و تحلیل داده های مربوط به رژیم غذایی و مرگ و میر از چهار مطالعه بزرگ بین المللی، احتمال می رود مصرف فلفل چیلی خطر نسبی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی را 26 درصد، مرگ و میر ناشی از هر علتی را 25 درصد و مرگ ناشی از سرطان را 23 درصد کاهش دهد.
به گزارش ساینس دیلی، براساس تحقیقات اولیه که در جلسات علمی انجمن قلب آمریکا ارائه می شود افرادی که فلفل چیلی مصرف می کنند ممکن است عمر طولانی تری داشته باشند و خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی یا سرطان در بین آنها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بر اساس نتایج مطالعات قبلی مصرف فلفل چیلی به دلیل وجود ماده شیمیایی کپسایسین در آن دارای اثر ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضدسرطانی و تنظیم کننده گلوکز خون است. برای تجزیه و تحلیل اثرات فلفل چیلی بر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی، محققان 4 هزار و 729 مطالعه را از پنج پایگاه پیشرو سلامت جهانی غربال کردند. تجزیه و تحلیل نهایی آنها شامل چهار مطالعه بزرگ است که نتایج بهداشتی برای شرکت کنندگان با داده های مربوط به مصرف فلفل قرمز را شامل می شود.
سوابق بهداشتی و غذایی بیش از 570 هزار نفر در ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران برای مقایسه نتایج افرادی که فلفل چیلی مصرف می کردند با کسانی که فلفل چیلی به ندرت یا هرگز نمی خورند مورد استفاده قرار گرفته است.
تجزیه و تحلیل نشان داد افرادی که فلفل چیلی می خورند دارای موارد زیر هستند:
کاهش نسبی 26 درصدی در مرگ و میر قلبی عروقی
کاهش نسبی 23 درصدی در مرگ و میر ناشی از سرطان
کاهش نسبی 25 درصدی در مرگ و میر
مصرف منظم فلفل چیلی با کاهش کلی خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی و سرطان همراه است که نشان می دهد رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت فرد دارد.
بیشتر بخوانید: مقابله با سکته قلبی با فلفل تند
البته به طور قاطع نمی توان گفت خوردن فلفل چیلی می تواند باعث طولانی شدن عمر و کاهش مرگ و میر به ویژه به علت بیماری های قلبی عروقی یا سرطان شود یا خیر، بنابراین تحقیقات بیشتر برای تایید این یافته های اولیه لازم است. محققان به تجزیه و تحلیل داده های خود ادامه می دهند و امیدوارند که بزودی مقاله کامل این مطلب منتشر شود.
مترجم:الهه زارعی