مهندس افشار کارشناش تغذیه با تشریح فرایند تولید نودالیت تاکید کرد که این محصول خوراکی به واسطه داشتن کربوهیدرات قابل توجه و همین طور هضم ساده، گزینه مناسبی برای سالمندان، کودکان، بیماران و افرادی که در هضم غذا دچار مشکلند، است.
رضا افشار، کارشناس ایمنی و سلامت صنایع غذایی و تضمین کیفیت، در مورد شایعاتی که در رابطه با نودالیت وجود دارد اظهار کرد: «چند سالی است که این محصول جهانی پرطرفدار در ایران تولید میشود، با این حال شایعات و اخبار نادرستی در رابطه با آن مطرح میشود که پشتوانه علمی ندارند. گاهی از مضرات آن برای بدن گفته میشود و از همین رو برای روشن شدن موضوع نیاز است که در مورد درستی یا نادرستی این ادعاها آگاهی داده شود.»
وی با اشاره به اینکه نودالیتها به عنوان یک خوراکی، سالها است در کشورهای اروپایی و آسیایی عرضه میشوند گفت: «نودالیت از نظر ماهیت، مشابه پاستا و اسپاگتی است زیرا با خمیر درست میشود. اما بر خلاف پاستا و اسپاگتی، در تهیه نودالیت از تخم مرغ استفاده نشده و تنها آرد گندم به عنوان مایع خمیر به کار برده شده، سپس کاملا با بخار پخته و در نهایت بستهبندی میشود. بنابراین نودالیت یک محصول کاملا پخته شده محسوب میگردد.»
این کارشناس صنایع غذایی افزود: «در مواد تشکیل دهنده نودالیتها، هیچ مادهای که برای بدن ضرر داشته و یا بیماریزا باشد، وجود ندارد. علاوه براین، برای اینکه محصول تولید شده تازگی خود را همانند روز اول حفظ کند، اکسیژن داخل بستهبندی تخلیه شده و در این شرایط احتمال رشد هرگونه باکتری و میکروب به صفر میرسد.»
مهندس افشار در مورد چاشنی نودالیت و اینکه آیا این افزودنیها مشکلساز هستند یا خیر نیز گفت: «برای این کار از عصاره طبیعی گوشت، مرغ و سبزیجات و همچنین ادویه ها استفاده میشود که این مواد نیز تماما طبیعی و بدون مواد نگه دارنده هستند و مشکل ساز نخواهند بود.»
این کارشناس صنایع غذایی در پایان با اشاره به اینکه نودالیت میتواند یک منبع مناسب برای تامین کربوهیدرات بدن باشد گفت: «نودالیت با تامین کربوهیدرات میتواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند و به خصوص برای ورزشکاران، نیم ساعت پیش از شروع ورزش، مفید و کارساز است. از طرف دیگر نودالیت خوراکی است که علاوه بر این ویژگی، هضم آن هم ساده بوده و به این دلیل برای کودکان، سالمندان و افرادی که دچار بیماریهایی هستند که هضم غذا را برایشان مشکل میکند، میتواند مفید باشد.»