مهندس افشار کارشناش تغذیه با تشریح فرایند تولید نودالیت تاکید کرد که این محصول خوراکی به واسطه داشتن کربوهیدرات قابل توجه و همین طور هضم ساده، گزینه مناسبی برای سالمندان، کودکان، بیماران و افرادی که در هضم غذا دچار مشکلند، است.

رضا افشار، کارشناس ایمنی و سلامت صنایع غذایی و تضمین کیفیت، در مورد شایعاتی که در رابطه با نودالیت وجود دارد اظهار کرد: «چند سالی است که این محصول جهانی پرطرفدار در ایران تولید می‌شود، با این حال شایعات و اخبار نادرستی در رابطه با آن مطرح می‌شود که پشتوانه علمی ندارند. گاهی از مضرات آن برای بدن گفته می‌شود و از همین رو برای روشن شدن موضوع نیاز است که در مورد درستی یا نادرستی این ادعاها آگاهی داده شود.»

وی با اشاره به اینکه نودالیت­ها به عنوان یک خوراکی، سال­ها است در کشورهای اروپایی و آسیایی عرضه می‌شوند گفت: «نودالیت از نظر ماهیت، مشابه پاستا و اسپاگتی است زیرا با خمیر درست می‌شود. اما بر خلاف پاستا و اسپاگتی، در تهیه نودالیت از تخم مرغ استفاده نشده و تنها آرد گندم به عنوان مایع خمیر به کار برده شده، سپس کاملا با بخار پخته و در نهایت بسته­بندی می­شود. بنابراین نودالیت یک محصول کاملا پخته شده محسوب می­گردد.»

این کارشناس صنایع غذایی افزود: «در مواد تشکیل دهنده نودالیت­ها، هیچ ماده­ای که برای بدن ضرر داشته و یا بیماری­زا باشد، وجود ندارد. علاوه­ براین، برای اینکه محصول تولید شده تازگی خود را همانند روز اول حفظ کند، اکسیژن داخل بسته­بندی تخلیه شده و در این شرایط احتمال رشد هرگونه باکتری و میکروب به صفر می­رسد.»

مهندس افشار در مورد چاشنی نودالیت و اینکه آیا این افزودنی­ها مشکل­ساز هستند یا خیر نیز گفت: «برای این کار از عصاره طبیعی گوشت، مرغ و سبزیجات و همچنین ادویه­ ها استفاده می­شود که این مواد نیز تماما طبیعی و بدون مواد نگه دارنده هستند و مشکل ساز نخواهند بود.»

این کارشناس صنایع غذایی در پایان با اشاره به اینکه نودالیت می­تواند یک منبع  مناسب برای تامین کربوهیدرات بدن باشد گفت: «نودالیت با تامین کربوهیدرات می­تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند و به خصوص برای ورزشکاران، نیم ساعت پیش از شروع ورزش، مفید و کارساز است. از طرف دیگر نودالیت خوراکی است که علاوه بر این ویژگی، هضم آن هم ساده بوده و به این دلیل برای کودکان، سالمندان و افرادی که دچار بیماری‌هایی هستند که هضم غذا را برایشان مشکل می‌کند، می‌تواند مفید باشد.»