اگرچه آرتروز یا آرتریت که به معنای التهاب مفصل است را نمی توان با مواد غذایی درمان کرد، اما می توان با استفاده از برخی از مواد غذایی درد مفاصل را تا حدودی کاهش داد، بنابراین ما از متخصصان تغذیه استفاده کردیم تا آنچه در رژیم ایده آل آرتروز بهتر است لحاظ شود را با شما به اشتراک بگذاریم. به گزارش هلث، فهرستی از مواد غذایی تهیه شده که افراد مبتلا به آرتروز بهتر است در برنامه غذایی خود بگنجانند، بنابراین از این لیست به عنوان نقطه شروع استفاده کنید.
کلم بروکلی
گاهی اوقات بهترین غذاها برای آرتروز بی ادعا ترین هستند. کلم بروکلی به دلیل داشتن ترکیبات مغذی ویتامین C و K و همچنین سولفورافان قابل توجه است. به گفته بنیاد آرتروز دانشمندان معتقدند سولفورافان ممکن است شروع و روند پیشرفت علائم آرتروز را آهسته کند. امتیاز اضافی کلم بروکلی به کلسیم آن تعلق می گیرد که می تواند به تقویت استخوان های ضعیف کمک کند.
گیلاس
مواد شیمیایی و آنتی اکسیدان موجود در میوه ها و سبزیجات رنگارنگ هر دو با کاهش التهاب و خطر بیماری در ارتباط هستند به خصوص گیلاس به دلیل وجود آنتوسیانین فراوان (یک فلاونوئید که رنگ قرمز یا بنفش به غذاهای گیاهی می دهد) و سایر آنتی اکسیدان ها از جمله مهمترین گزینه ها به شمار می آید. به یاد داشته باشید بنیاد آرتروز می گوید هرچه رنگ میوه قرمزتر باشد در بیشتر موارد آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
چای ماتچا
تمام چای های سبز دارای آنتی اکسیدان های قوی هستند و مطالعات محدود حیوانی به این واقعیت اشاره دارد که ترکیبات موجود در برگ آنها ممکن است از شدت آرتریت روماتوئید بکاهد. چای ماتچا هم مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای مقابله با آسیب سلولی ارائه می دهد که ممکن است آن را به ویژه در کاهش علائم آرتروز بهبود ببخشد. اگر به نظر شما به عنوان یک پودر مستقل و مخلوط با آب کمی تلخ است آن را با یکی از دستورالعمل های مورد تایید ” Test Kitchen” با ماتچا امتحان کنید.
چربی های امگا 3
طبق اعلام بنیاد آرتروز مصرف ماهی دارای امگا3 در هر هفته ممکن است علاوه بر مراقبت از قلب شما به یک باره التهاب را نیز کاهش دهد. غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، به طور خاص مصرف منظم ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، شاه ماهی، ساردین، آنچو یا ماهی خال مخالی ممکن است علائم آرتروز را بهبود بخشد.
زردچوبه
زردچوبه یکی از ادویه های خوب در هر آشپزخانه ای است به همین دلیل ماده محبوب آفتابی رنگ که در بسیاری از دستور العمل های غذایی کاربرد دارد بسیاری از مزایای سلامتی در هر قاشق چای خوری آن یافت می شود. هنگامی که كوركومین، یك ترکیب شیمیایی موجود در زردچوبه را با یک چربی سالم و فلفل سیاه ترکیب کنید، احتمالا درد التهابی کمتری در آرتروز مشاهده خواهید کرد.
در حالی که یک رویکرد جامع برای درمان آرتروز امری ضروری است شما می توانید راهکارهایی را برای تجربه درد کمتری در این بیماری استفاده کنید. اگر به دنبال یک برنامه غذایی به عنوان یک مدل ایده آل از رژیم آرتروز هستید به رژیم های متعادل مانند رژیم مدیترانه ای فکر کنید که مطالعات اثرات مفید آن را اثبات کرده اند.
مترجم: الهه زارعی