سیب زمینی سرخ کرده به طور قطع یکی از خوشمزه ترین و لذت بخش ترین غذاها است. نه فقط این، سیب زمینی سرخ کرده آنقدر اعتیاد آور است که هیچ کس نمی تواند فقط به خوردن یک عدد از آن اکتفا کند.
اگر همیشه با همبرگر یا پیتزا خود سیب زمینی سرخ کرده سفارش می دهید در اینجا درباره عوارض احتمالی آن گفته شده که باید درباره آن آگاه شوید. به گزارش ایندیاتایمز، خوردن بیش از حد سیب زمینی سرخ کرده می تواند در طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامتی شما بگذارد و از بزرگ ترین عوارض آن می توان به افزایش خطر مرگ زودرس اشاره کرد بله درست خواندید مرگ زودرس!
اگر همیشه با همبرگر یا پیتزا خود سیب زمینی سرخ کرده سفارش می دهید در اینجا درباره عوارض احتمالی آن گفته شده که باید درباره آن آگاه شوید. به گزارش ایندیاتایمز، خوردن بیش از حد سیب زمینی سرخ کرده می تواند در طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامتی شما بگذارد و از بزرگ ترین عوارض آن می توان به افزایش خطر مرگ زودرس اشاره کرد بله درست خواندید مرگ زودرس!
مطالعه درباره سیب زمینی سرخ کرده
نتایج تحقیق روی 4 هزار و 500 نفر که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده نشان می دهد جشن گرفتن با سیب زمینی سرخ کرده بیش از دو بار در هفته می تواند خطر مرگ زودرس را دو برابر کند. محققان به روغن هایی که در آنها سیب زمینی سرخ می شوند به عنوان نیروی محرکه بزرگ تری در برابر خطر سلامتی و کمتر به خود سیب زمینی اشاره کردند. اگر هنوز متقاعد نشده اید در اینجا عوارض جانبی دیگری از مصرف بیش از حد سیب زمینی سرخ شده آورده شده است.
ارتباط سیب زمینی سرخ شده با معده درد
چربی در مقایسه با کربوهیدرات و پروتئین به آرامی در بدن هضم می شود، بنابراین سیب زمینی سرخ کرده برای مدت زمان طولانی تری نسبت به غذای سالم در معده شما می نشیند. بر اساس یک مطالعه انجام شده در این زمینه هنگام مصرف غذاهای سرخ شده بیشتر دچار درد معده خواهید شد.
ارتباط مه مغزی و سیب زمینی سرخ شده
با توجه به این واقعیت که سیب زمینی در روغن های هیدروژنه سرخ می شود، بنابراین حاوی مقدار زیادی چربی ترانس است که کلسترول بد خون را بالا می برد و کلسترول خوب بدن را کاهش می دهد. این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. طبق یک مطالعه دیگر، افرادی که چربی ترانس بیشتری در خون دارند 75 درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر یا زوال عقل قرار دارند.
تاثیر سیب زمینی سرخ شده بر سیستم ایمنی
بر اساس نتایج یک مطالعه داشتن یک رژیم غذایی چرب با چربی بالا با تقویت باکتری های ناسالم و در نتیجه کاهش سیستم ایمنی بدن می تواند به میکروبیوم آسیب برساند.
سیب زمینی سرخ شده خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد
یک مطالعه نشان می دهد خوردن غذای سرخ کردنی سه بار یا بیشتر در هفته احتمال حمله قلبی و سکته مغزی را 7 درصد افزایش می دهد. اگر مردم هر روز غذای سرخ شده مصرف کنند خطر به 15 درصد افزایش می یابد.
ارتباط سیب زمینی سرخ شده با اضافه وزن
وقتی غذاها در چربی سرخ می شوند به بمب های کالری تبدیل می شوند و منجر به افزایش وزن می شوند. مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد خوردن غذاهای سرخ شده ارتباط مستقیمی با چاقی دارد.
مترجم: الهه زارعی
مترجم: الهه زارعی