سالاد یکی از غذاهایی است که به ذهن اکثر افراد وقتی که به فکر خوردن غذا و رژیم غذایی مناسب برای کاهش وزن می افتند، خطور می کند. یک ظرف سالاد به همراه یک وعده غذایی یا به عنوان میان وعده گزینه آسانی برای سیر نگه داشتن و افزایش مصرف میوه و سبزی است. درحقیقت، خوردن سالاد هم لزوما به معنای سالم خوردن نیست. ظرف سالاد شما می تواند منجر به کاهش وزن شود یا می تواند دلیل افزایش وزن باشد، به موادی که برای تهیه آن انتخاب می کنید، بستگی دارد. سالادهایی که در رستوران ها سرو می شوند به احتمال زیاد گزینه های مناسبی برای دستیابی به هدف لاغری و کاهش وزن نیستند. به گزارش وب ام دی، در اینجا چند اشتباه متداول که مردم هنگام تهیه سالاد مرتکب می شوند وجود دارد که می تواند تلاش های کاهش وزن آنها را مختل کند.
بیشتربخوانیم:5 غذا که باید از برداشتن آنها در سالاد بار ها اجتناب کنید
پرش از پروتئین
به نظر منصفانه است برای کاهش کالری دریافتی از مواد سالاد خود کم کنید، اما این گزینه نباید شامل پروتئین شود. از آنجا که باید کربوهیدرات و چربی کمتری مصرف کنید، اما کاهش مصرف پروتئین ایده خوبی نیست. پروتئین عنصر سازنده سلول ها است و برای حفظ مقدار مواد مغذی مورد نیاز روزانه باید هر روز آن را مصرف کنید. این عنصر مغذی احساس سیری را افزایش می دهد و مانع از مصرف مواد غذایی ناسالم می شود. همیشه منابع خوبی از پروتئین مانند آجیل و دانه ها، تخم مرغ، سینه مرغ یا یک مشت نخود در سالاد خود اضافه کنید.
بیشتربخوانیم:معجزه ی سلامتی در این دانه ها است!
چربی ها را از دست می دهید
چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین سه عنصر مغذی حیاتی هستند که بدن ما به طور روزانه به آنها نیاز دارد. اگرچه ممکن است در مصرف چربی اشباع و ترانس محتاط باشید، اما به هیچ عنوان نباید از مصرف چربی اجتناب نکنید. دو نوع چربی بد و خوب وجود دارد، چربی های بد برای وزن بدن ناسالم هستند، اما چربی خوب با تقویت حس سیری از روند کاهش وزن پشتیبانی می کند. برای تهیه سالاد از منابع چربی سالم مانند روغن زیتون، آووکادو و ماهی های چرب استفاده کنید.
زیاد سس اضافه می کنید
سس به سالاد عطر و طعم می افزاید، اما برای ارضای جوانه های چشایی سبزی و میوه های خود را در لایه های چرب خامه ای آن غرق نکنید. بهتر است به جای سس پنیر خامه ای یا سس مایونز، روغن زیتون را با سرکه و سس های پایه آووکادو با چربی های مفید برای قلب اضافه کنید. این روش علاوه بر افزودن طعم به سالاد گرسنگی را برطرف کرده و شما را سیرتر می کند.
به اندازه کافی سبزی به سالاد اضافه نمی کنید
ماده اصلی سالاد برای کاهش وزن شما همیشه باید سبزیجات باشد. به جای انتخاب یک یا دو سبزی سبز انواع مختلفی مانند گوجه فرنگی، خیار، کاهو، کلم بروکلی یا هویج را به سالاد نیز اضافه کنید. هرچه سبزی های بیشتری به سالاد خود اضافه کنید مواد مغذی بیشتری دریافت خواهید کرد. سعی کنید به سبزی های خام در تهیه سالاد بیشتر پایبند باشید.
بیشتربخوانیم:آیا می توان در دوران بارداری کلم بروکلی مصرف کرد؟
بیشتربخوانیم:خوردن بلوبری حافظه شما را چند برابر تقویت می کند
اضافه کردن بیش از حد بسیاری از مواد افزودنی
افزودن مواد افزودنی به سالادها برای برخی افراد مهم است، اما ترکیب سالادها با انواع مختلف مواد افزودنی مانند پنیر و کروتون گزینه ایده آلی نیست. مواد افزودنی سالم مانند آجیل را انتخاب کنید البته که در مصرف آن نیز نباید زیاده روی کنید. حتی می توانید بلوبری یا توت سیاه هم اضافه کنید تا دوز آنتی اکسیدان خوبی دریافت کنید.
مترجم: الهه زارعی