tooooooth.000_1__600x450

اسید فولیک معمولا به عنوان ویتامین B9 شناخته شده است وظیفه آن رشد  جنین و محدود  کردن نقائص هنگام تولد مانند اسپینا بیفیدا است. اسید فولیک  به تشکیل سلول های جدید کمک می کند. در  خانمهایی که  حاملگی های برنامه ریزی نشده داشته باشند، معمولا پزشک  اسید فولیک را  به صورت مکمل ها و غذاهای طبیعی تجویز می کند


نیاز روزانه  خانمها   برای حامله شدن  400 میکروگرم اسید فولیک است ، بعد  این دوز   از هفته ۱۲ بارداری به 600 میکروگرم  افزایش می یابد  خانمها باید قبل از بارداری  اسید فولیک مصرف کنند  که پیش زمینه بارداری است
خانمها هم می تواند برای منابع طبیعی ویتامین B9  را انتخاب کنند و یا قرص اسید فولیک را از داروخانه ها بگیرند.   کارشناسان توصیه می کنند در دوران بارداری،  بیش از حد ویتامین A  مصرف نکنید چون این ویتامین می تواند به نقائص هنگام تولد در نوزادان منجر شود.


مواد غذایی طبیعی غنی از ویتامین B9

1) کلم بروکلی

2) کلم

3) گل کلم

4) عدس

6) پاپایا

7) اسفناج

8) میوه کیوی

9) پرتقال

10) گندم

11) زرده تخم مرغ

burping
مصرف اسید فولیک باعث پیشگیری از بروز کم خونی، نقص قلب مادرزادی و تولد نوزاد نارس  و بیماریهای پوست، ناخن و مو می شود
آخرین تحقیقات نشان می دهد که استفاده بیش از حد از اسید فولیک می تواند به سرطان پستان منجر شود، بنابراین باید مصرف اندازه  آن طبق دستور پزشک مصرف شود 

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد