هویج یک سبزی مفید و کم کالری است . این دسر کم چرب است طعم و مزه خوبی دارد
3 فنجان هویج رنده شده
2/1 فنجان شکر
۵ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
پودرهل
1 قاشق غذاخوری بادام
1 قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
هویج را در آب جوش به مدت 3 تا 5 دقیقه می جوشانیم
روغن را در ماهی تابه ریخته هویج را حرارت داده ، و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید شکر را ریخته ۲-۳ دقیقه تفت می دهیم سپس شیر را می ریزیم و مرتب هم میزنیم در آخر پودر هل و بادام را ریخته مخلوط میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد