ایمپلنت

ایمپلنت دندان، جراحی است که با استفاده از آن می‌توانید جایگزینی مناسب برای دندان‌‌های خراب خودتان پیدا کنید. در این مطلب قصد داریم در مورد ایمپلنت صحبت کنیم. در ابتدا باید بگوییم قبل از هر گونه مصرف مسکن و دارویی با پزشک خود مشورت کنید و همچنین از مسکن های بدون نیاز به نسخه استفاده فرمایید.

 

مسکن قوی برای درد ایمپلنت

مهم‌ترین مسکن‌‌ها برای درد ایمپلنت

همان طور که در بخش قبلی خدمت شما بیان کردیم برای کاهش درد ایمپلنت می‌توانید از مسکن‌‌های قوی استفاده کنید. مهم‌ترین انواع این مسکن‌‌ها را با هم مورد بررسی قرار می‌دهیم:

  • ایبوپروفن: اولین مسکنی که به شما پیشنهاد می‌کنیم برای التیام درد ایمپلنت مصرف کنید، ایبوپروفن است. این دارو هم تاثیر زیادی دارد و هم به راحتی قابل دسترسی می‌باشد. این مسکن به راحتی می‌تواند درد ناشی از ایمپلنت را در بدن شما کاهش دهد. معمولاً در بازار کشورمان این نوع مسکن در دو دوز ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی‌گرمی وجود دارد. توجه داشته باشید که اگر از بیماری‌هایی مثل خونریزی گوارشی، مشکلات قلبی، آسم و حساسیت‌‌های دارویی رنج می‌برید، به هیچ وجه از این مسکن استفاده نکنید.
  • استامینوفن: استامینوفن یکی از معروف‌ترین داروهای موثر بر درد می‌باشد. استامینوفن معمولاً توسط دندانپزشکان برای مقابله با دردهای مختلف پیشنهاد می‌شود. مصرف آن برای بانوان باردار هم ایرادی ندارد. البته دقت داشته باشید که این دارو را زیاد مصرف نکنید. مصرف بیش از حد استامینوفن می‌تواند خطراتی برای بدن شما به ویژه مشکلاتی در قسمت کبد به همراه داشته باشد. سعی کنید استامینوفن و هر مسکن ضد درد دیگر را مطابق با دستورالعمل مصرف آن میل کنید.
  • مفنامیک اسید: یکی دیگر از داروهای مفید برای مقابله با درد دندان و ایمپلنت، مفنامیک اسید است. این دارو به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر بتوانید درد این جراحی دندان را تحمل کنید. توجه داشته باشید که استفاده از ایمپلنت برای درمان دندان‌های حساس به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود. همچنین سعی کنید مفنامیک اسید را فقط برای هفت روز مورد استفاده قرار دهید. در غیر این صورت ممکن است برای بدن شما عوارض داشته باشد. از جمله عوارض این دارو می‌توانیم به تاری دید، خارش‌پوست، سردرد و سرگیجه اشاره کنیم. زنان شیرده، سالمندان بالای ۶۵ سال و زنان باردار در ماه سوم بارداری از جمله افرادی هستند که بهتر است مفنامیک اسید مصرف نکنند.

ایمپلنت

ایمپلنت

نکات مهم در مصرف دارو پس از ایمپلنت دندان

اگر بعد از ایمپلنت دندان قصد دارید دارو مصرف کنید، باید چند نکته را مد نظر قرار دهید. این نکات به شما کمک می‌کنند تا مصرف دارو برای شما خطر ساز نباشد. این نکات عبارتند از:

  • توصیه می‌کنیم افرادی که هر گونه از انواع ایمپلنت دندان را انجام می‌دهند حتماً بر اساس نظر و دستور دندانپزشکی خودشان داروها را مصرف کنند. دندانپزشک براساس شرایط جسمانی بیمار و شدت جراحی، بهتر تشخیص می‌دهد که کدام دارو برای بیمار مفید است. ممکن است داروهای دیگر برای بدن آن‌ها آسیب به همراه داشته باشد.
  • حتماً بازه زمانی را در مصرف داروها مد نظر قرار دهید و بیش از حد آنها را مصرف نکنید. به عنوان نمونه برای داروهای مثل مفنامیک اسید و استامینوفن پیشنهاد می‌شود هر ۶ تا ۸ ساعت یک بار مصرف شوند. مصرف بیش از حد آنها می‌تواند برای بدن مشکلاتی به همراه داشته باشد.
  • به شدت توصیه می‌کنیم که ترکیبی از مسکن‌‌ها را برای کاهش التهابات پس از این ایمپلنت مورد استفاده قرار دهید. استفاده از یک نوع مسکن باعث می‌شود بدن شما به آن معتاد شده و آن مسکن اثر خودش را بر بدن شما از دست دهد. ضمناً اعتیاد به یک مسکن می‌تواند در آینده هم شما را به آن وابسته کند که این اصلا اتفاق خوبی نیست.
  • نکته دیگری که باید مد نظر قرار دهید این است که معمولاً ایمپلنت دندان درد زیادی ندارد و درد آن نیز با مسکن قابل التیام است. اما در صورتی که پس از این عمل جراحی کماکان شما درد شدیدی احساس کردید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً به دندانپزشک متخصص مراجعه کنید و در این زمینه با او مشورت نمایید.

ایمپلنت

ایمپلنت

برای مقابله با ورم بعد از جراحی چه دارویی مصرف کنیم؟

بزرگترین عوارضی که ایمپلنت دندان برای صورت به همراه دارد کبودی و تورم آن است. کبودی و تورمی ‌که پس از این جراحی به وقوع می‌پیوندد، به خاطر عفونت نیست بلکه به خاطر برش‌‌هایی است که جراح و متخصص ایمپلنت در لثه داده است. طبیعتاً این برش‌‌ها با خونریزی زیربافتی همراه است و به همین سبب کبودی‌‌هایی بر روی پوست به وجود می‌آید. در حالت طبیعی تورم و کبودی صورت شما تا حداکثر سه روز بعد از جراحی ناپدید می‌شود و صورت شما به شرایط طبیعی خود باز می‌گردد. البته اگر از متخصص دندانپزشکی با تجربه کمک بگیرید، حتی این میزان تورم و کبودی را هم نخواهید داشت. داروی خاصی برای کاهش تورم و کبودی صورت پس از این جراحی پیشنهاد نمی‌کنیم. تنها توصیه‌ای که داریم این است که افراد مسن از خوردن بعضی داروها پیشگیری کنند. سایر افراد نیز از انجام فعالیت‌های ورزشی شدید یا انتقال اجسام سنگین برای مدتی خودداری نمایند، تا تورم و ورم صورت به سرعت کاهش پیدا کند.

ایمپلنت

ایمپلنت

آیا جراحی دندان در دندانپزشکی درد دارد؟

یکی از بزرگترین پیشرفت‌‌های علمی‌ در حوزه دندانپزشکی، ساخت ایمپلنت دندان بوده است. در گذشته وقتی فردی دندان خودش را از دست می‌داده است، جایگزینی برای آن پیدا نمی‌کرده و مجبور بوده با یک دندان کمتر زندگی کند. اما بعد از پیدایش ایمپلنت دندان، راهی جدید برای جایگزینی دندان در قسمت‌‌هایی که دندان وجود ندارد پیدا شد. ایمپلنت‌‌ها پایه‌‌هایی می‌باشند که در یک عمل جراحی در استخوان فک بالا یا پایین قرار داده می‌شوند. مهمترین نقشی که ایمپلنت دندان دارد این است که به عنوان ریشه دندان مصنوعی عملکرد و نقش حمایت از تاج دندان را بر عهده می‌گیرد. در واقع پایه‌‌های ایمپلنت به استخوان فک جوش می‌خورند تا دندان از استحکام کافی برخوردار شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ایمپلنت دندان و هزینه آن می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.

قیمت ایمپلنت دندان

این نکته را هم در مورد این روش جایگزینی دندان‌‌ها بدانید که حتی اگر تمام دندان‌‌های خودتان را هم از دست داده باشید می‌توانید از این شیوه برای جایگزینی آن‌ها استفاده کنید. دندان‌‌هایی که به این روش برای شما نصب شوند شباهت زیادی به دندان‌های طبیعی شما خواهند داشت. اگر از این روش برای جایگزینی دندان استفاده کنید، هنگام جویدن، صحبت کردند و خوردن غذا هیچ احساسی مبنی بر اینکه دندان مصنوعی در دهان شماست نخواهید داشت و دندان‌های شما کاملاً طبیعی عمل می‌کنند. طبیعتاً ایمپلنت دندان مانند هر جراحی دیگر از میزان درد خفیفی برخوردار است. شما می‌توانید این درد خفیف را با خوردن مسکن‌‌های قوی ازبین ببرید. البته گاهی اوقات هم درد شدت بیشتری دارد که در این شرایط بهتر است با دندانپزشک مشورت کنید. در ادامه در مورد مسکن‌‌های قوی توضیحات بیشتری خدمت شما بیان خواهیم کرد.