green_potion

ریزش مو یکی از مشکلاتی است که به جرات می توان گفت اکثر مردم دنیا با آن مواجه هستند. عوامل زیادی مانند عوامل محیطی، ژنتیکی، هورمونی ، برخی بیماری ها مانند اختلالات تیروئید ،آنمی ( کم خونی ) و نوع تغذیه در ریزش مو دخیل است.می خواهیم از طب سنتی برای رفع آن کمک بگیریم

می گوید متأسفانه بسیاری از خانم ها در طول دوران زندگی با مشکلات جسمی و روحی زیادی دست و پنجه نرم می کنند؛ در حالی که به سادگی می توان از بسیاری از آن ها رهایی یافت.

بیماری ها باید به شکل اصولی درمان شود در حالی که بیشتر افراد به دنبال درمان موضعی مشکل خود از جمله ریزش مو هستند.

ریزش مو
یکی از عوارض کم خونی که بیشتر به شکل مزمن دیده می شود، ریزش موست. کم خونی همراه با فشار خون پایین باعث می شود خون کافی به پیاز مو نرسد؛ بنابراین پیاز مو خشک می شود و تار مو را رها می کند. در این مواقع نباید دنبال درمان های موضعی بود بلکه برای درمان اصولی ریزش مو باید به رژیم غذایی توجه کرد. استفاده از غذاهای خون ساز به ویژه آب جو طبیعی مناسب است.

یک پیمانه جو و ۱۴پیمانه آب را روی حرارت می گذاریم ؛ وقتی جوشید حرارت را خاموش می کنیم و ۲ساعت به همین شکل کنار می گذاریم؛ با اضافه کردن کمی عسل به آن، بهترین نوشیدنی حاوی تمام مواد مغذی لازم برای رشد مو را در اختیار داریم. بهتر است صبح یک استکان آب جو را همراه کمی عسل میل کنید.

پودر مالت هم موها را درشت و با طراوت می کند.جوی دو سر و شلتوک هم برای رشد مو مناسب است. از آب شلتوک برای تهیه غذا استفاده کنید. در کنار توجه به رژیم غذایی می توان از درمان موضعی هم استفاده کرد پودر ۲۰ گرم رزماری، ۲۰گرم گزنه و ۲۰گرم دم اسب را با دوبرابر روغن زیتون مخلوط کنید و در شیشه مناسب در جای گرم قرار دهید.
بعد از ۱۰روز ترکیب را صاف کنید و هفته ای یک تا ۲بار موها را با آن ماساژ دهید و بعد از یک ساعت به حمام بروید.ماساژ این روغن برای بچه ها نیز مناسب است.

پوست
استفاده از مواد ضدآفتاب توصیه عمومی در فصول گرم سال است. در طب سنتی بهترین ضد آفتاب روغن کنجد است. استفاده از روغن کنجد علاوه بر این که مانع از خشکی پوست می شود سرشار از ویتامین های محلول در چربی است و ضدآفتاب وسیع الطیف (فیزیکی و شیمیایی) است اما همیشه تاکید می شود که قبل از بروز عارضه پوستی از آن پیشگیری شود؛ زیرا در صورت بروز عارضه علاوه بر هزینه، باید زمان زیادی را صرف کنیم.

بنابراین توصیه می شود هفته ای یک یا دوبار از ماسک مناسب استفاده کنید. استفاده از جعفری، گل محمدی، همیشه بهار، جوانه جو، رازیانه و شیرین بیان به صورت ترکیبی یا جداگانه مفید است.

به طور معمول یک ساعت بعد از استفاده از ماسک ها از منزل بیرون نروید زیرا روزنه های پوست باز است و باعث می شود آفتاب و آلودگی هوا روی آن تاثیر نامطلوب بگذارد. به طور کلی آب میوه حاوی قند است و برای پوست جز در مواردی مناسب نیست زیرا قند آن باعث جوش صورت می شود.