تغذیه فصلی

به عقیده سوزان راپاپورت(Susan Rappaport) مشاور تغذیه و موسس استادیو ورزشی “NU YU Revolution” بدن توانایی شناسایی نیازهایش را در فصل گرما دارد. راپاپورت این تئوری را “تغذیه فصلی“ نامید.

این تئوری می‌گوید که بهترین مواد غذایی در هوای گرم، میوه و سبزیجات‌اند زیرا طعم خوبی دارند، دارای قیمت مناسبی هستند و ضمن تامین آب بدن، ویتامین‌ها و انواع مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند.
خوردن چندین وعده غذایی ولی در حجم‌های کم،پرهیز از غذاهای سنگین و پرچرب،محدود کردن مصرف برخی از پروتئین‌ها،مصرف خوراکی‌های آبدار: مصرف خوراکی‌هایی از جمله شیر، ماست، خیار، گوجه‌فرنگی، هندوانه، طالبی، خربزه، انواع توت‌ها، سیب، هلو، کیوی، کرفس و انواع سبزیجات مانند کاهو، تربچه، کدو یا کرفس یکی از بهترین روش‌ها‌ برای مقابله با عطش و گرما در روزهای گرم سال است.
در هوای گرم چه نوشیدنی هایی بنوشیم؟

نوشیدن یک‌و‌نیم تا دو لیتر آب در روز،آب نارگیل،لیموناد،خاکشیر،تخم شربتی،آب میوه‌های طبیعی

کدام مواد غذایی را در هوای گرم بیشتر مصرف کنیم؟
کرفس: 95% از کرفس حاوی آب است
انواع توت‌ها
آناناس