اگر شما با این مساله درگیر نبودید احتمالاً حداقل یک نفر از خانواده، آشنایان یا دوستان خود را سراغ دارید که بعد از عمل زیبایی با این معضل روبرو باشد : ” چرا بینی من چیزی که میخواستم نشد!!”
برای پاسخ به این پرسش نمی توان بدون مقدمه نتیجه گیری کرد. در این بخش قرار است با هم این مساله را بررسی کنیم: چرا بعضی بینی ها به شدت قالب عمل های زیبایی هستند و بعضی نیستند؟! اصلا چه دلایلی وجود دارد که جراحان زیبایی میزان موفقیت پس از عمل زیبایی بینی را در همه افراد یکسان نمی دانند.
و در آخر آیا این مساله واقعیت دارد یا توهم و توجیهی بیش نیست؟!!
بیایید ابتدا با هم ساختار یک بینی را بررسی کنیم :
ساختار بینی
به طور کلی ساختار بینی به دو بخش داخلی و خارجی تقسیم می شود
بخش خارجی بینی شامل :
خارجی ترین قسمت بینی که پوست بینی است
لایه درونی مخاط و لایه میانی استخوان و غضروف است.
اجزای خارجی قابل مشاهده شامل:
ریشه بینی است که انتهای بینی را به پیشانی وصل می کند. پشت بینی که نوک بینی را به ناحیه صورت وصل می کند.
کلوملا که ستون میانی دو حفره بینی است.
بال یا پره های بینی که از قسمت بیرونی کاملا قابل مشاهده است.
اجزای داخلی بینی هم شامل :
استخوان ، تیغه بینی ، غضروف های فوقانی طرفین و غضروف های الار است.
بد نیست بدانید که بینی مردان 10 درصد از زنان بزرگتر است عرض بیشتری دارد و اکثراً گوشتی و ضخیم تر است. صحبت از بینی گوشتی شد پس بیایید به دو مدل از رایج ترین کیس های عمل بینی نیز اشاره کنیم:
رایج ترین بینی ها برای جراحی
بینی های استخوانی و بینی های گوشتی رایج ترین مدل های بینی هستند. اینجاست که به پاسخ سوال ابتدایی خود نزدیک می شویم :)!
بارزترین ویژگی های بینی استخوانی
بینی های استخوانی دارای یک بخش استخوانی کاملا واضح هستند. این بینی ها معمولا نتایج عمل درخشان و راضی کننده ای دارند. دلیل اصلی آن هم داشتن پوست نازک و غضروف های قوی و محکم است. این نکته را یادآور می شویم که از نظر هزینه ای هیچ تفاوتی بین هزینه عمل بینی استخوانی و هزینه انواع بینی گوشتی وجود ندارد.
عده ای تصور می کنند نتیجه رضایت بخش تر بینی های مدل استخوانی سبب می شود که هزینه کمتری تقبل کنند در حالی که اصلا این طور نیست! چیزی که بینی های استخوانی را برای عمل های جراحی مناسب تر کرده است ساختار آن ها است. در عین حال ممکن است بینی مشکلات بسیاری مانند انحراف های زیاد، پلیپ ، عدم تقارن سوراخ ها، انواع هامپ و.. داشته باشد که هیچ ارتباطی با ساختار کلی بینی فرد زیبا جو ندارد.
بارزترین ویژگی های بینی گوشتی
این نوع بینی که مقاوم ترین بینی ها در جراحی است؛ بیشتر در میان آقایان قابل مشاهده است. از بارزترین راه های تشخیص بینی های گوشتی:
داشتن پوست ضخیم و چرب
غضروف ضعیف و کوچک
پهن و گرد بودن و بزرگ بودن پره های بینی است.
عمل بینی های گوشتی علاوه بر مشکلاتی که خود بینی ممکن است داشته باشد به خودی خود از پیچیده ترین انواع عمل است. جراحی بینی گوشتی کار دستان یک پزشک مجرب است و واضح بگوییم کار هرکسی نیست. ممکن است شما برای بینی گوشتی خود به پزشکان بسیاری مراجعه کنید اما بهترین جراح بینی گوشتی موظف است قبل از جراحی شما را از میزان تغییر پذیری بینی تان به طور کامل آگاه کند.
حتما با مطالعه این مقاله متوجه شده اید که چرا افرادی بعد از عمل از تغییرات ظاهری بینی خود راضی هستند و عده ای هم ناراضی اند. الان می دانید مقاوم ترین بینی ها در جراحی کدامند؟ این که بسیاری از افراد خواستار عمل بینی طبیعی هستند و دوست دارند بینی نچرال تری بعد از عمل داشته باشند یا حتی علاقمند به بینی های نیمه فانتزی و فانتزی اند به ساختار داخلی و ضخامت پوست بینی آن ها نیز بستگی زیادی دارد. سعی کنید قبل از اقدام برای عمل زیبایی بینی درباره نحوه انجام عمل ، مهارت و تجربه پزشک متخصص و نوع بینی خود مشاوره کامل کسب کنید و با آگاهی کامل برای جراحی اقدام کنید.