با توجه به تحقیقات انجام شده، میتوان نتیجه گرفت که کلم بروکلی ممکن است تأثیر مثبتی بر کاهش ابتلا به انواع سرطان داشته باشد. بروکلی حاوی ترکیباتی از جمله سولفورافان است، که یک ترکیب گیاهی است که در سبزیجات کلمی یافت میشود و ممکن است خواص ضدسرطانی داشته باشد.با توجه به تحقیقات انجام شده، سولفورافان میتواند به کاهش سایز و تعداد سلولهای سرطان سینه تا ۷۵ درصد کمک کند. این میتواند به معنای این باشد که مصرف کلم بروکلی و مواد غذایی دیگر حاوی سولفورافان، به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. به هر حال، لازم به ذکر است که این نتایج بر اساس تحقیقات علمی است و برای اطمینان از دقت و اعتبار آنها، نیاز به تحقیقات بیشتر و مطالعات بالینی بیشتری داریم. همچنین، همواره مهم است که در تغذیه خود به تنوع و متوازن بودن توجه کنیم و نه تنها به یک ماده غذایی خاص.
طبق یافتهها، مصرف بیشتر سبزیجات کلمی مثل بروکلی میتواند بر ریسک سرطان کولورکتال اثر بگذارد. مروری بر ۳۵ مطالعه نشان داد خوردن بیشتر سبزیجات کلمی با کاهش ریسک سرطان کولون و کولورکتال مرتبط است.در هفته چند وعده کلمبروکلی همراه غذای خود بخورید.