قهوه سیاه، نوعی قهوه است که بدون افزودن شکر، شیر، خامه یا مواد طعمدهنده دیگری تهیه میشود. این نوشیدنی غنی از آنتیاکسیدانها، ویتامینهای گروه B۲ و B۳، منیزیم، پتاسیم و سدیم است. همچنین، با وجود این فواید مغذی، قهوه سیاه دارای کالری صفر است که به حفظ وزن سالم و تحریک متابولیسم کمک میکند. اگرچه تأثیرات جانبی قهوه سیاه بر روده یا مغز همیشه موضوع بحث بودهاند، مطالعات علمی نشان دادهاند که این نوشیدنی به سلامتی افراد کمک کرده و فوایدی برای متابولیسم و سیستم آنتیاکسیدانی بدن دارد.
از سرطان جلوگیری می کند: طبق برخی مطالعات، نوشیدن قهوه ممکن است به کاهش انواع خاصی از سرطان کمک کند. بررسی ۲۸ مطالعه روی قهوه و سرطان نشان داد شرکتکنندگانی که قهوه سیاه مینوشیدند خطر ابتلا به سرطان کبد و آندومتر را کاهش میدهند.
محافظت در برابر بیماری های عصبی: قهوه به طور گسترده ای برای افزایش تمرکز استفاده می شود. مطالعات نشان داده است که محتوای کافئین موجود در قهوه به عنوان یک ماده نوتروپیک، شناختی یا تقویت کننده مغز شناخته شده است. محققان همچنین خاطرنشان کردند که این ماده از بیماری پارکینسون محافظت می کند.
از سیروز جلوگیری می کند: قهوه در برابر بیماری های کبدی مانند سیروز و سرطان کبد محافظت می کند. مطالعات زیادی وجود دارد که نشان داده است قهوه چگونه بر سلامت کبد تأثیر می گذارد.
خلق و خو و تمرکز را بهبود می بخشد: قهوه سیاه به طور گسترده ای به عنوان یک محرک انرژی استفاده می شود. بر اساس یک مطالعه، که در آن ۵۹ بزرگسالی که قهوه معمولی مینوشیدند، مقایسه شدند، آنها دریافتند که قهوه به بهبود خلق و خو و عملکرد مغز در افرادی که قهوه سیاه مینوشیدند کمک میکند.
خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد: نوشیدن قهوه سیاه به طور منظم ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند
کاهش وزن: نوشیدن قهوه سیاه ممکن است به سوزاندن کالری کمک کند. همچنین شواهد نشان می دهد که قهوه به کاهش وزن کمک می کند.
سرعت متابولیسم را افزایش می دهد: برخی مطالعات نشان داده اند که قهوه سیاه به افراد کمک می کند تا میزان متابولیسم خود را افزایش دهند.
عملکرد ورزش را افزایش می دهد: محتوای کافئین موجود در قهوه به بهبود عملکرد فیزیکی در حین ورزش یا ورزش کمک می کند.
سرشار از آنتی اکسیدان: قهوه نیز به اندازه میوه ها و سبزیجات آنتی اکسیدان بدن را تامین می کند.