آزاده زارعی، استاد طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این سوال که «چه کنیم تا به کبد چرب مبتلا نشویم؟»، بیان داشت:مهمترین نکته قند و شکر مصنوعی مهمترین مسئله است و از چربیها در کاهش کبد چرب موثر تر است؛ به طوری که اگر قند و شکر مصنوعی را حذف کنیم میزان کبد چرب خیلی افت پیدا می کند.
وی ادامه داد: چربیهای مناسب مصرف کنیم چربیهایی که در بازار وجود دارد معمولا چربی مناسبی نیستند و بهتر است از روغنهای طبیعی مثل زیتون، روغن حیوانی و کنجد البته در مقدار کمتر استفاده کنیم.و اگر به جای روغنهای صنعتی و آفتابگردان استفاده کنیم خیلی اثر گذار است.زارعی مرحله دیگر کاهش کبد چرب را حجم غذایی برشمرد و گفت:کبد چرب وقتی به وجود میآید که یک هضم اشتباهی اتفاق میافتد و از معده که غذا میخواهد به سمت کبد برود، چون غذا خوب هضم نشده در کبد رفته و به کبد چرب تبدیل می شود.این متخصص طب ایرانی افزود:اگر فرد هضم خوبی داشته باشد و غذاهای سنگین نخورد، معمولا کبد چرب ایجاد نمیشود.وی متذکر شد:بنابراین اینکه غذای سالم و در مقدار متعادل مصرف کنیم در کاهش کبد چرب بسیار موثر است.